Відновлено фінансування “Кримської світлиці”IMI

23 Жовтня 2002
758
23 Жовтня 2002
13:13

Відновлено фінансування “Кримської світлиці”IMI

758
Відновлено фінансування “Кримської світлиці”IMI
30.000 гривень одержала єдина в автономії україномовна газета “Кримська світлиця” із бюджету Держкомінформполітики. До останнього часу, протягом двох із половиною місяців, на її рахунку не було жодної копійки. Отримана субсидія дасть змогу продовжити випуск газети в традиційному та інтернетному форматах протягом цього року.



- Що нас чекає в майбутньому – невідомо, - говорить “Вільному мікрофону” ІМІ головний редактор “Кримської світлиці” Віктор Качула. – Фактично владні структури не виконують доручення Леоніда Кучми щодо забезпечення належних умов для роботи нашої редакції. Єдиний виняток: ми одержали 5 кімнат на базі “Артеку”, який належить господарським структурам адміністрації президента України...



Наразі редакція домагається, щоб газета фінансувалася не за рахунок Держкомітету, а окремим рядком держбюджету України. Необхідність у цьому В. Качула пояснює тим, що через політичні реалії Криму україномовна преса неспроможна вижити на суто ринкових засадах. Редакція сподівається на діяльні кроки як Верховної Ради України, так і кримської Верховної Ради, спікер якої Леонід Дейч заявив, що влада автономії ще мало зробила для утвердження української мови на півострові.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду