Держкомтелерадіо оприлюднив список творів на здобуття Премії імені Лесі Українки

30 Грудня 2016
247
30 Грудня 2016
09:39

Держкомтелерадіо оприлюднив список творів на здобуття Премії імені Лесі Українки

247
Держкомтелерадіо оприлюднив список творів, поданих на здобуття Премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2016 рік.
Держкомтелерадіо оприлюднив список творів на здобуття Премії імені Лесі Українки

У номінацію «Літературні твори для дітей і юнацтва» подано 18 книг, серед  яких - прозові і поетичні твори Івана Андрусяка, Лесі Ворониної, Ганни Чубач, Тетяни Майданович та інш., що вийшли у видавництвах ТОВ «Фонтан Казок», «Видавництво Старого Лева», видавничий дім «Букрек» тощо.

На здобуття премії у номінації  «Художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва» висунуто 19 книг в оформленні художників Ірини Потапової, Наталії Чернишової, Юлії Пилипчатіної, Корнелії Коляджин, Арсена Джанкін’яна та інших.

У номінації «Театральні вистави для дітей та юнацтва» змагатимуться три вистави Черкаського академічного театру ляльок та одна вистава Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького.

Художній фільм «Трубач» кінокомпанії «Укркіно» та повнометражний анімаційний фільм «Бабай» кіностудії анімаційних фільмів «Укранімафільм» виборюватимуть премію у номінації «Кінотвори для дітей та юнацтва».

Нагадаємо, що премія Кабінету Міністрів України імені лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей і юнацтва присуджується щороку, починаючи з 2004 року, до дня народження Лесі Українки – 25 лютого. Премія присуджується у чотирьох номінаціях у розмірі 10 тис. гривень кожна.

З повним списком творів, висунутих на здобуття премії, можна ознайомитись за посиланням http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=88995

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба Держкомтелерадіо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
247
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду