Вийшов тизер  українського мультфільму «Викрадена принцеса»

Вийшов тизер українського мультфільму «Викрадена принцеса»

22 Грудня 2016
1774
22 Грудня 2016
11:06

Вийшов тизер українського мультфільму «Викрадена принцеса»

1774
Анімаційна студія Анімаград представляє перший тизер повнометражного 3 D -мультфільму «Викрадена принцеса», який вийде в українських кінотеатрах весною 2018 року
Вийшов тизер  українського мультфільму «Викрадена принцеса»
Вийшов тизер  українського мультфільму «Викрадена принцеса»

Мандрівний артист Руслан закохується у княжу дочку Мілу, яку викрадає злий чаклун Чорномор. Руслан вирушає на пошуки своєї коханої - на нього чекають казкові пригоди й численні випробування. Але з першого тизеру мультфільма ми дізнаємось, що Міла теж не дасть себе образити - викрадена принцеса демонструє зухвалу вдачу й хист до бойових мистецтв

На великому екрані тизер вже можна подивитись в кінотеатрах, а під час новорічних канікул головних героїв мультфільму можна буде зустріти в Музеї Казок, дитячому інтерактивному новорічному шоу в маркет-моллі Даринок. З 23 грудня до 9 січня, разом з іншими казковими героями відважний Руслан, чарівна Міла й підступний Чорномор візьмуть участь у театральній виставі, де глядачі стають головними дійовими особами - на дітлахів чекають ігри, квести та зустрічі з улюбленими персонажами.

«Викрадена принцеса» - повнометражний мультфільм для всієї родини, створений українською анімаційною студією Анімаград ( FILM . UA Group ). Анімаційний фільм створюється для українського та міжнародного прокату: вже зараз права на показ українського мультфільму придбали компанії близько 20 країн світу, серед яких - Китай, Франція, Німеччина, Польща, Іран, Південна Африка, Південна Корея й багато інших.

В Україні «Викрадена принцеса» вийде на великі екрани 7 березня 2018 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба Ukrainian Film Distribution LLC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1774
Читайте також
09.03.2018 13:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
10 031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду