«Радіо 24» змінило формат і продюсера та запустило ранкове й вечірнє шоу

«Радіо 24» змінило формат і продюсера та запустило ранкове й вечірнє шоу

16 Грудня 2016
1012
16 Грудня 2016
18:02

«Радіо 24» змінило формат і продюсера та запустило ранкове й вечірнє шоу

1012
Продюсером оновленого Радіо 24 став Слава Дьомін. Він розповідає, чому настав час для змін: «Раніше Радіо24 пропонувало своїм слухачам переважно музику і новини, зараз же ми розширюємо діапазон та характер інформації, що лунає. Звісно, про останні події ви будете чути, але разом із тим запускаємо декілька цікавих проектів, які будуть надихати наших слухачів на успіх та допоможуть досягти бажаного результату!»
«Радіо 24» змінило формат і продюсера та запустило ранкове й вечірнє шоу
«Радіо 24» змінило формат і продюсера та запустило ранкове й вечірнє шоу

Слава Дьомін переконаний, що справжніми родзинками оновленої радіостанції стануть Ранкове та Вечірнє шоу. Дует ведучих - Майк та Ната - заряджають на позитив і допомагають слухачам енергійно розпочати день. Тепер щоранку з 6.55 години слухачі Радіо 24 чують від Нати цікаві факти і поради чоловікам, а Майк коментує усі політичні новини і новоприйняті закони – і все це, звісно, з часткою доброго гумору та позитиву.

Вечірнє шоу на Радіо 24 звучить по буднях з 17.00 до 20.00. Дует Андрія Грищенка та Івана Новосельцева вже встиг завоювати симпатію слухачів і продовжує це робити. Хлопці справляють враження, ніби вже давно знають одне одного, проте звучати в унісон їм допомагає позитивне ставлення до життя та неймовірне почуття гумору. Андрій Грищенко – КВН-щик більше ніж з 10-літнім досвідом,  ведучий авторських програм та бренд-голос українського ТВ. Компанію унікальному дотепнику склав Іван Новосельцев – учасник АТО, який наразі продовжує підбадьорювати та дарувати хороший настрій із хвилі Радіо 24 усій Україні.

«Я ні на секунду не жалкую, що приєднався до команди Радіо 24, адже ми допомагаємо людям розслабитись. Без гумору і хорошої музики нам нікуди», –  говорить Іван. Андрій додає: «Гумор і якісна музика – це база, основа… Але все ж таки ми ще й вирішили детально розібратись, знаєте, по-чоловічому, як успішні люди досягають своїх висот».

Оновлення очікує також і музичний контент. Відтепер Радіо 24 даруватиме слухачам якісну зарубіжну та українську Hot AC музику. Тому швидше налаштовуйте себе на успіх а радіоприймач на хвилю Радіо 24 J

Прес-служба Радіо 24

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба Радіо 24
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду