2 листопада – акція-перфоманс «Росія поставила на конвеєр розправи над українськими журналістами»

1 Листопада 2016
867
1 Листопада 2016
10:24

2 листопада – акція-перфоманс «Росія поставила на конвеєр розправи над українськими журналістами»

867
У середу, 2 листопада, о 10:00 біля посольства РФ в Україні (м.Київ, Повітрофлотський просп. 27) відбудеться акція-перфоменс «Росія поставила на конвеєр розправи над українськими журналістами». Акція приурочена до Міжнародного дня ООН за припинення безкарності за злочини проти журналістів
2 листопада – акція-перфоманс «Росія поставила на конвеєр розправи над українськими журналістами»

Під час перфоменсу журналісти зможуть побачити, як у Росії та окупованому нею Криму фабрикуються шиті білими нитками справи проти українських журналістів – Миколи Семени, Романа Сущенка, Анни Андрієвської, Андрія Клименка.

Активісти вимагатимуть від Росії звільнити Романа Сущенка і Миколу Семену, а також закрити сфабриковані кримінальні справи проти українських журналістів.

З промовами виступлять: Анна Андрієвська, кримська журналістка, проти якої порушено кримінальну справу в Криму; Олександра Матвійчук, Центр громадянських свобод; Тетяна Печончик, Центр інформації про права людини; Ольга Решетилова, Медійна ініціатива за права людини; Ольга Харченко, газета «День».

***

Акція організована Центром інформації про права людини на Центром громадянських свобод.

Додаткова інформація за тел.: 066 594 55 54, 098 570 99 54 або на мейл dk@humanrights.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
867
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду