Проект ЄС збирає другу хвилю заявок регіональних ЗМІ для надання фінансування

31 Жовтня 2016
831
31 Жовтня 2016
14:06

Проект ЄС збирає другу хвилю заявок регіональних ЗМІ для надання фінансування

831
14 листопада спливає друга хвиля прийняття конкурсних заявок ЗМІ, що планують посилити висвітлення тематики реформ та європейської інтеграції.
Проект ЄС збирає другу хвилю заявок регіональних ЗМІ для надання фінансування

Про це повідомляють "Європейська правда" та Інститут економічних досліджень та політичних консультацій, що є виконавцями проекту "Просування реформ в регіони", що фінансується Європейським союзом.

До участі запрошуються друковані, аудіовізуальні та інтернет-ЗМІ,  які мають регіональну спрямованість (редакція та/або основна аудиторія перебуває не в Києві, а в одному з регіонів).

Мета конкурсу – створення і розвиток потенціалу регіональних ЗМІ для висвітлення питань, пов'язаних з відносинами України та Євросоюзу, впровадження Угоди про асоціацію з ЄС, інших зобов’язань України перед ЄС, для інформування суспільства про сутність європейської інтеграції та європейських цінностей, а також для просування реформ в регіональному вимірі.

Максимальний розмір одного гранту – 375 тис. грн.

Фінансовий донор не втручатиметься у редакційний процес. Натомість, "Європейська правда" забезпечуватиме переможцям консультаційну підтримку – навчання і постійний менторінг в рамках підготовки цих матеріалів. Найкращі з них будуть републіковані на сайті "ЄвроПравди" із зазначенням першоджерела.

Детальнішу інформацію щодо оформлення заявок можна побачити тут.

Кінцевий термін подання грантових заявок для розгляду у другій хвилі грантових заявок спливає 14 листопада.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду