«Телетріумф 2016» розпочав прийом заявок на участь

«Телетріумф 2016» розпочав прийом заявок на участь

9 Жовтня 2016
1767
9 Жовтня 2016
10:00

«Телетріумф 2016» розпочав прийом заявок на участь

1767
8 жовтня розпочався прийом заявок на участь в Національній телевізійній премії «Телетріумф 2016»
«Телетріумф 2016» розпочав прийом заявок на участь
«Телетріумф 2016» розпочав прийом заявок на участь

Про це повідомляється на офіційному сайті телепремії.

Участь в цьогорічному конкурсі зможуть прийняти роботи, які вийшли у ефір з 1 вересня 2015 року по 31 серпня 2016 року.

Заявки приймаються від українських авторів, колективів,  виробників телевізійних програм (телетворів), телекомпаній, які є резидентами України. Також заявки приймаються від фізичних осіб, творчих та професійних спілок, які діють у сфері телебачення на території України.

Прийом заявок здійснюється з 8 жовтня по 20 жовтня 2016 року.

Програмні номінації цього року такі:  «Інформаційна  / Інформаційно-аналітична програма», «Програма журналістських розслідувань», «Суспільно-соціальне ток-шоу», «Інформаційно-розважальна програма», «Гумористична програма», «Музична програма/фільм», «Програма для дітей», «Спортивна програма», «Інформаційна програма — регіон», «Програма будь-якого формату — регіон».

Для регіонів: «Ведучий/ведуча програми будь-якого формату — регіон», «Інформаційна програма — регіон», «Документальний фільм – регіон», «Програма будь-якого формату — регіон», «Репортер-регіон». Приймаються роботи лише від регіональних телекомпаній.

Форматні програми приймаються лише в номінації: «Форматне реаліті-шоу», «Форматне талант-шоу», «Інші форматні розважальні програми».

"Учасники конкурсу мають право номінуватися в усіх номінаціях. Організація може подати необмежену кількість робіт до кожної номінації. Одна й та сама конкурсна робота не може подаватися більш ніж в одну програмну номінацію",-  зазначено на сайті.

З правилами прийому заявок можна ознайомитись на сайті телепремії.

Дату проведення церемонії цьогорічного урочистого нагородження лауреатів Національної телевізійної «Телетріумф 2016» буде оголошено пізніше. Організатором церемонії визначено StarLight Entertainment.

Нагадаємо, минулого року телепремію було проведено 2 грудня.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду