НЛО TV став медіа-партнером геймерського фестивалю WeGame

НЛО TV став медіа-партнером геймерського фестивалю WeGame

12 Серпня 2016
1007
12 Серпня 2016
14:11

НЛО TV став медіа-партнером геймерського фестивалю WeGame

1007
10-11 вересня 2016 року в Києві на території виставкового центру «AККО Інтернешнл» відбудеться другий захід, присвячений геймплей-індустрії та сучасним технологіям – WEGAME. Медіа-партнером найгучнішого в Україні геймерського фестивалю став телеканал НЛО TV, який представить свою косплей-зону на WeGame.
НЛО TV став медіа-партнером геймерського фестивалю WeGame
НЛО TV став медіа-партнером геймерського фестивалю WeGame

Організатори готують для гостей фестивалю незабутню шоу-програму з конкурсами, презентаціями найвідоміших світових і українських розробників, сучасну демозону, а також зону з настільними іграми та квест-кімнатами.

Фестиваль збере професіоналів кіберспорту, відвідувачі отримають нагоду познайомитися з найвідомішими розробниками ігор і взяти участь у міні-турнірах з різноманітних дисциплін.

Особливими гостями першого фестивалю були світові призери кіберспортивних змагань України та світу з команди Na'Vi. Вони разом із ASUS CyberZone потішили відвідувачів своєю присутністю та організували міні-арену, де кожен охочий зміг відчути себе професійним гравцем у Counter-Strike, виборюючи призи та подарунки від партнерів.

Не забуває WEGAME і про косплеєрів. Кожен охочий матиме змогу знову перевтілитися у свій улюблений образ. Також організатори підготували невеличкий сюрприз для відвідувачів: вперше станеться розподіл на кілька номінацій для дітей і дорослих. Тепер будь-хто зможе стати професійним косплеєром, продемонструвавши свій костюм на великій сцені. Запрошене професійне жюрі оцінить виступи учасників у категоріях «аніме», «фільми», «комікси», «відеоігри». А призовий фонд додасть ще азарту!

Прихильники geek-тусовки зможуть знайти тут найновіші та олдскульні сувеніри, фігурки улюблених персонажів фільмів, ігор й аніме. А ще - море ігрової продукції, коміксів і настільних ігор!

Прес-служба НЛО TV

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба НЛО TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду