До Дня Незалежності України телеканал М2 готує гала-концерт

До Дня Незалежності України телеканал М2 готує гала-концерт

25 Липня 2016
1937
25 Липня 2016
12:53

До Дня Незалежності України телеканал М2 готує гала-концерт

1937
Великий подарунок до Дня Незалежності влаштує телеканал М2 на Співочому Полі: 21 серпня о 19.00 відбудеться гала-концерт та фінал конкурсу україномовної пісні - “Хіт-конвеєр”.
До Дня Незалежності України телеканал М2 готує гала-концерт
До Дня Незалежності України телеканал М2 готує гала-концерт

Конкурс україномовної пісні “Хіт-конвеєр” вийшов на фінішну пряму.  13 фіналістів візьмуть участь у концерті на великій сцені та позмагаються за головний приз —  зйомки професійного відеокліпу та його розкрутку на телебаченні.

На першому етапі на офіційний сайт конкурсу www.hit.m2.tv  надійшло 943 заявки, з яких 597 відповідали умовам конкурсу.  До півфіналу увійшли найкращі 50, які на закритих прослуховуваннях змагались за прохід до фіналу.  Слідкувати за подіями півфіналу глядачі мали змогу в режимі он-лайн на офіційному сайті www.m2.tv .  За результатами чотирьох днів прослуховувань,  експертне журі у складі Валентина Коваля, Романа Мухи, Віталія Клімова, Потапа, Тараса Тополі та Віталія Телезіна, обрало кращих 13, які і потрапили до фіналу.

21 серпня на Співочому полі кожен фіналіст виконає по одній пісні. Цього ж дня за результатом голосування експертного журі буде обрано та оголошено Фіналіста конкурсу «Хіт-конвеєр», який і отримає розкрутку на мільйон.

Ініціатором та меценатом проведення конкурсу «Хіт-конвеєр» виступив президент компанії «Таврійські Ігри», засновник групи компаній, які представляють на медіаринку України музичні телеканали М1, М2 та радіогрупу «ТАВР-медіа» - Микола Баграєв.

«Проведення конкурсу, який заохочує написання нових україномовних пісень, сьогодні є особливо актуальним заходом. Адже після прийняття закону про квоти для української пісні, в країні потрібно створити умови для появи нових артистів і нових пісень. «Хіт-конвеєр» - лише один з кроків нашої компанії у цьому напрямку. Найближчим часом ми плануємо відродити дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри», який завжди відкривав велику кількість талантів, - прокоментував Микола Баграєв.

Конкурс «Хіт-конвеєр» телеканалу М2 підтримується всією групою StarLightMedia, до якої входить канал, і розглядається нею, як певною мірою соціальний проект, в який варто вкладати сили заради перетворення суспільства на краще.

Фіналісти конкурсу  “Хіт-конвеєр”:

«Mr.Freeman» з піснею «Там, Де Ти Живеш»
«Navi» з піснею «Ти любиш музику»
«Рома Майк з піснею «Баласт»
«ГАЙДАМАКИ» з піснею «Гайдамацька RMX»
«Fontaliza» з піснею «Відчувай»
«Rum Pum Pum» з піснею «Не моє»
«Tiny Steps» з піснею «Меридіани»
«Люм’єр» з піснею «Вітер зник»
Дует Василь Ковальчук і Христина Штугард з піснею «Тільки з тобою»
«Navkolo Kola» з піснею «Привіт»
«Правиця» з піснею «Губи солодонькі»
«Fireplace» з піснею «Небо падає»
«PATSYKI Z FRANEKA» з піснею «VasЯ OMG»

Неймовірний фінал конкурсу продовжить гала-концерт до Дня Незалежності України.  Спеціально запрошені гості – гурти «АНТИТІЛА» та «С.К.А.Й.» виступлять на сцені Співочого Поля.   Завершить концерт  хедлайнер вечора -  гурт BRUTTO.

21 серпня. 19.00. Співоче Поле.

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу М2
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду