Серіал «Центральна лікарня» на «1+1» став кращою програмою дня

Серіал «Центральна лікарня» на «1+1» став кращою програмою дня

5 Липня 2016
1996
5 Липня 2016
14:02

Серіал «Центральна лікарня» на «1+1» став кращою програмою дня

1996
Вчора, 4 липня, на телеканалі «1+1» відбулась прем’єра нового мелодраматичного серіалу «Центральна лікарня» власного виробництва «1+1 Production».
Серіал «Центральна лікарня» на «1+1» став кращою програмою дня
Серіал «Центральна лікарня» на «1+1» став кращою програмою дня

Перші дві серії пройшли з високими показниками, рейтинг серіалу склав 4,6%, частка – 15,8% (18-54, вся Україна). Таким чином, у понеділок серіал став найпопулярнішим телевізійним продуктом на українському телебаченні і з великим відривом лідирував у своєму слоті показу.

ТОП-10 каналів у слоті т/с «Центральна лікарня» (04.07.2016, частка 18-54, Україна)

У «1+1 Production» вже є декілька народно улюблених серіалів власного виробництва. «Останній москаль-2», «Хазяйка», «Все одно ти будеш мій» пройшли з високими показниками на «1+1», а перший сезон серіалу «Останній москаль» став найпопулярнішим продуктом останніх років на українському телебаченні.

Нагадаємо, що «Центральна лікарня» - це 60-рійна мелодрама, адаптація новозеландського серіалу «Schortland street». За сюжетом серіалу у центральну лікарню провінційного міста, де одним із лікарів-хірургів працює молода, гарна і вольова жінка Маргарита Сергіївна (Ольга Гришина), приїздить талановитий лікар-хірург Рустам (Ахтем Сеітаблаєв). Маргариту і Рустама пов’язує давній роман.

Головні ролі у серіалі виконали улюблені українські актори Ольга Гришина (лікар-хірург), Ахтем Сеітаблаєв (лікар-хірург), Марк Дробот (лікар-хірург), Станіслав Боклан (головий лікар), Ірина Новак (старша медсестра). Режисер серіалу – Віра Яковенко, креативний продюсер – Олена Єрємєєва. Продюсери – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна.

Спеціально для зйомок «Центральної лікарні» було збудовано павільйон декорацій, загальною площею 1300 кв.м. Саундтрек «Любов тебе знайде» до серіалу «Центральна лікарня» написав Руслан Квінта, музичний продюсер «Голосу країни-6».

Дивіться серіал «Центральні лікарня» з понеділка по четвер о 21.15 на «1+1».

Прес-служба «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду