Cтартував прийом заявок на фестиваль «Де кіно»

Cтартував прийом заявок на фестиваль «Де кіно»

11 Травня 2016
722
11 Травня 2016
19:06

Cтартував прийом заявок на фестиваль «Де кіно»

722
Фестиваль короткого метру «Де кіно» розпочав прийом заявок на конкурсну програму. Роботи приймаються на сайті до 17 липня 2016 року у чотирьох номінаціях: трейлер до власного серіалу, вебізод, ремейк на відомий фільм та фільм на мобільний телефон. Фестиваль «Де кіно» пройде в Україні вперше 23-24 вересня 2016 року. Володар Гран-прі отримає 50 000 гривень
Cтартував прийом заявок на фестиваль «Де кіно»
Cтартував прийом заявок на фестиваль «Де кіно»

Фестиваль короткого метру «Де кіно» розпочав прийом заявок на конкурсну програму. Роботи приймаються на сайті до 17 липня 2016 року у чотирьох номінаціях: трейлер до власного серіалу, вебізод, ремейк на відомий фільм та фільм на мобільний телефон. Фестиваль «Де кіно» пройде в Україні вперше 23-24 вересня 2016 року.

Тема фестивалю – «Я знаю країну, в якій живу». Якщо учасник проживає не в Україні, він може знімати роботу про іншу країну. У випадку з номінацією «Ремейк на відомий фільм» фільм можна обрати будь-який, але ремейк виконати  у ключі теми фестивалю.

Що до форматів, то фестиваль триматиме фокус на коротких формах та світових кіно- та технологічних трендах. Жанрових обмежень немає, в конкурсі можуть брати участь ігрові, документальні та анімаційні фільми. Дата створення фільму не обмежується, але на конкурс не приймаються фільми, що транслювалися на національних телеканалах України.

Хронометраж робіт обмежений і має становити: для номінацій «Вебізод» і «Фільм на мобільний телефон» – до 7 хвилин, для номінацій «Трейлер до власного серіалу» та «Ремейк на відомий фільм» - до 3 хвилин.

Фільми-учасники конкурсної програми судитиме професійне журі у складі: режисер, володар «Телетріумфу» Акім Галімов, креативний продюсер Film.ua Group Анна Єлісєєва, автори проекту Insiders Project Ангел Ангелов і Микита Стрижевський, кінокритик, автор програми «Аргумент кіно» Володимир Войтенко, оператор-постановник Ярослав Пілунський та режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук. Співголовами журі фестивалю стануть продюсер Film.ua Group Ірина Костюк та головний продюсер серіалів та фільмів каналу «1+1» Олена Васільєва

Володар Гран-прі отримає 50 000 гривень. Окрім того, буде визначено переможців у кожній номінації, які також отримають цінні призи.  

Організаторами фестивалю виступають Film.ua Group та «1+1 медіа».

Прес-служба фестивалю «Де кіно»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба фестивалю «Де кіно»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду