Спікер Львівського медіафоруму став лауреатом американської відзнаки Телевізійної академії

11 Травня 2016
547
11 Травня 2016
11:40

Спікер Львівського медіафоруму став лауреатом американської відзнаки Телевізійної академії

547
Дев’ята щорічна відзнака Телевізійної академії серед цьогорічних лауреатів назвала фільм американського режисера Євгенія Афінієвського про українську революцію «Зима у вогні: Боротьба України за свободу»
Спікер Львівського медіафоруму став лауреатом американської відзнаки Телевізійної академії

Нагорода відзначає мережеві, кабельні і онлайн-телепрограми, які досліджують суспільно важливі теми. Церемонія відбудеться 8 червня у Беверлі Хілз в Каліфорнії.

На Четвертому Львівському медіафорумі Євгеній Афінієвський виступить із доповіддю: «Фільми як медіа. Як працює індустрія документалістики?». Також відбудеться окрема зустріч із режисером, де він розповість про фільм «Зима в огні».

Нагадаємо, документальна стрічка Євгенія Афінієвського «Зима у вогніі: Боротьба України за свободу» номінували на  премію «Оскар» 2016 року у категорії«Найкращий документальний фільм». Кіно також отримало гран-прі на Міжнародному фестивалі фільмів про права людини в Нюрнбергу і приз глядацьких симпатій за найкращий документальний фільм на кінофестивалі у Торонто.

Прес-служба Львівського медіафоруму

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
547
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду