На Львівському медіафорумі презентують інтерактивну карту медіавласності

27 Квітня 2016
667
27 Квітня 2016
00:49

На Львівському медіафорумі презентують інтерактивну карту медіавласності

667
IV Lviv Media Forum оприлюднив повну триденну програму. Окрім дискусій і майстер-класів, на учасників чекає презентація інтерактивної карти медіавласності України
На Львівському медіафорумі презентують інтерактивну карту медіавласності

Перший і другий день Медіафоруму відбуватимуться на стадіоні Arena Lviv. У четвер, 26 травня, триватимуть дискусії за участі українських розслідувачів Наталії Седлецької, Дениса Бігуса, Дмитра Гнапа, британського письменника Бена Джуди, німецького журналіста Бориса Райтшустера та російського медіаменеджера Міхаїла Зигаря. Із доповіддю виступить журналіст The New York Times Девід Гершенгорн. Голова правління ГО «Детектор медіа» Наталія Лигачова і американський медіаексперт Крейг Ла Мей дискутуватимуть про медіавласність. А Катерина Горчинська, Наталія Гуменюк і Зураб Аласанія говоритимуть про те, яке суспільне мовлення потрібне Україні.

Учасникам IV Львівського медіафоруму презентують інтерактивну карту медіавласності. Першими експерти оприлюднять інформацію про медіавласників  Львівщини, Одещини, Харківщини та Дніпропетровщини. Проект здійснюють за підтримки Представництва ЄС і MYMEDIA.    

Перший день завершиться врученням Премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» і традиційною «Лекцією свободи».

У п'ятницю, 27 травня, учасники відвідають дискусії і почують доповіді документаліста Євгенія Афінієвського, Марка Челлінора, Тіма Маклафліна, дослідника Гжегожа Пєхоти, російського журналіста Константіна фон Егерта, головреда журналу «Новое время» Віталія Сича, експертки Тамари Бабакової, редактора видання «Platforma» Юрія Марченка та інших. Окремі панелі присвятять інтерактивному сторітелінгу та розвитку регіональних медіа.

Третій форумний день складатиметься зі спеціалізованих майстер-класів у різних локаціях в середмісті.

Ознайомитися з повною програмою IV Lviv Media Forum можна на офіційному сайті.

IV Lviv Media Forum відбудеться за підтримки Представництва ЄС в Україні, міжнародного проекту «MYMEDIA», Національного Фонду на підтримку Демократії NED, Посольства США, проекту «У-МЕДІА» міжнародної громадської організації «Інтерньюз Нетворк».  

Генеральний партнер — інвестиційна компанія Dragon Capital.

Організатори: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ. За сприяння Львівської міської ради.

Прес-служба Львівського медіафоруму

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба Львівського медіафоруму
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
667
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду