StarLight Entertainment представляє новий проект «Країна розваг»

StarLight Entertainment представляє новий проект «Країна розваг»

14 Квітня 2016
1064
14 Квітня 2016
17:32

StarLight Entertainment представляє новий проект «Країна розваг»

1064
1 травня 2016 року StarLight Entertainment запускає на території ВДНГ новий літній проект «Країна розваг». Він стане логічним продовженням «Зимової країни»
StarLight Entertainment представляє новий проект «Країна розваг»
StarLight Entertainment представляє новий проект «Країна розваг»

«Проект "Зимова країна" був першим кроком у новому напрямку, і він показав хороші результати: 300 тисяч відвідувачів за три місяці. Це перевершило наші очікування і стало стимулом для подальшого розвитку, – говорить директор StarLight Entertainment Євген Мушкін. – За результатами "Зимової країни" ми зробили висновки про те, що потрібно змінити. Зокрема, запускаючи "Країну розваг", ми вносимо зміни в концепцію: цінова політика стане більш демократичною, буде ще більше активностей, де кожен зможе знайти те, що йому до душі і по кишені, а вхід на територію парку розваг тепер буде безкоштовним. З такими нововведеннями ми розраховуємо на стрімке зростання кількості відвідувачів у літньому сезоні».

Влітку ВДНГ продовжить втілювати на своїй території проекти, спрямовані на відпочинок, розваги, інновації та підприємництво, а також культурні, спортивні, виставкові, освітні, дитячі. Частина з них буде реалізована в рамках «Країни розваг». StarLight Entertainment вже веде підготовку до запуску більш ніж 15 постійних зон розваг. На території «Країни розваг» працюватимуть дитячі атракціони, фудкорти, спеціальна зона BBQ, де можна буде приготувати шашлик.

Родзинкою цього парку стане найбільший в світі парк гойдалок: одночасно в ньому зможуть кататися на гойдалках близько 100 осіб.

«У партнерстві з ВДНГ ми створимо найбільший і комфортний центр дозвілля в столиці, –  каже Євген Мушкін – У подальшому ми плануємо, що майданчик трансформуватиметься і функціонуватиме цілий рік».

Програма «Країни розваг» передбачає постійне проведення в зоні розваг тематичних заходів, як організованих StarLight Entertainment, так і партнерських. Перше з них пройде 1 травня 2016, а офіційне відкриття всіх зон парку розваг відбудеться 28 травня 2016 року.

Працюватиме «Країна розваг» щодня, а програма кожної із зон  регулярно оновлюватиметься.

Нагадаємо, StarLight Entertainment – заснований у 2015 році підрозділ групи StarLightMedia, що займається створенням зон розваг. Перші проекти StarLight Entertainement – «Зимова країна» і «Вартові мрій».

Прес-служба StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба StarLightMedia
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду