«Завдання для українського Геракла»

10 Березня 2016
672
10 Березня 2016
10:54

«Завдання для українського Геракла»

672
Новий «Маршрут № 1» – все, що вам потрібно знати про нашого супермена
«Завдання для українського Геракла»

Весна! Саме час поговорити про… чоловіків. Державний діяч, військовий, бізнесмен, волонтер, дипломат, громадський діяч – грані всіх цих образів по-новому відкриває березневий «Маршрут №1».

«У кожні часи є свій герой. Але коли перед країною постають реальні виклики життя чи смерті (і фізичної, і національної катастрофи), перш за все потрібні люди обов’язку, честі, гідності. Зараз дуже рідко вживається це словосполучення, але найбільш запитані нині – люди моральні. Мій герой – це людина, яка знає, що таке совість і яка може піти проти «хвилі», коли всі навколо роблять інакше. У котрої моральний імператив всередині каже: «Ні. Я інший», – пише у своїй колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина.

Тож новий глянець задає планку і показує не тільки тих, хто її досяг, а й те, як це варто зробити самому. Ексклюзивно для «Маршруту № 1» про свої «7D стратегічного мислення» та «секрет оптимізму» розповів державний діяч Євген Марчук.

Турбуючись про сильну стать, команда «Маршруту №1» (яка, між іншим, переважно складається саме з жінок!) зібрала чимало лайфхаків: які місця планети найбільше чекають на відчайдухів, чим обов’язково має снідати справжній чоловік, як стати супербороданем – адже саме вони, виявляється, привертають найбільше жіночих поглядів у товаристві. Випуск «Superman. Українська версія» також розширює горизонт, розповідаючи, які є родзинки чоловічого виховання у різних країнах світу і як вони формують «джентльменів» і «самураїв».

Яким чоловікам варто дарувати квіти? Яку «дрібничку» треба зробити українцям, щоб претендувати на членство у Британській співдружності? Шукайте відповіді на ці питання у новому «Маршруті №1» вже цієї п’ятниці – купуйте журнал у кіосках преси або ж замовляйте його на сайті «Дня» www.day.kiev.ua чи за телефоном відділу реалізації (044) 303 96 23.

Редакція газети «День»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Редакція газети «День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду