Київське “ГАЛА”-радіо з 19-го квітня відкриває новий сезон своєї , Світ радіо

18 Квітня 2002
741
18 Квітня 2002
14:11

Київське “ГАЛА”-радіо з 19-го квітня відкриває новий сезон своєї , Світ радіо

741
Київське “ГАЛА”-радіо з 19-го квітня відкриває новий сезон своєї , Світ радіо
Київське “ГАЛА”-радіо (100.0МГц та 69.02МГц) з 19-го квітня відкриває новий сезон своєї традиційної “забави” для столичних водіїв – гри “Літучий ГАЛАндець”. Щоп’ятниці у час “X” ді-джеї станції пропонуватимуть слухачам-водіям шукати на вулицях міста автомобіль “ГАЛА”-радіо. Надалі все залежатиме від уміння орієнтуватися у міських вулицях і простої удачі: призи від радіостанції одержать перші 100 водіїв, які приїдуть у потрібне місце.

http://skurafm.tripod.com
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
741
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду