У Варшаві днями відбувся імпровізований "похорон" "Трійки", тобто - 3-ї програми Польського радіо

12 Квітня 2002
771
12 Квітня 2002
18:49

У Варшаві днями відбувся імпровізований "похорон" "Трійки", тобто - 3-ї програми Польського радіо

771
У Варшаві днями відбувся імпровізований "похорон" "Трійки", тобто - 3-ї програми Польського радіо
В акції взяли участь прихильники цієї хвилі, яка вважалася радіостанцією молодої польської інтелігенції. Катафалк з труною пройшов через усе місто, зупинившись коло головного будинку Польського Радіо, де було проголошено список "полеглих" радіопрограм. Таким був апогей діяльності комітету протестуючих, який було створено ще рік тому. Справа в тому, що дирекція "Трійки", не дивлячись на численні протести - здебільшого в Інтернеті – своїх вірних шанувальників, вирішила піти шляхом більшості польських радіостанцій: передачі намагаються робити простішими і крутити в ефірі популярнішу музику, сподіваючись таким чином збільшити прибутки від реклами. Щоправда, директор 3-ї програми Польського радіо, Віктор Лясковський, стверджує, що "Трійка" лише пристосовується до сучасного ринку. Він заявив, що передачі не ліквідуються - зміниться лише спосіб їх ведення.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду