На День Конституції в Краматорську роздавали браслети у кольорах російського прапора

На День Конституції в Краматорську роздавали браслети у кольорах російського прапора

3 Липня 2015
1068
3 Липня 2015
13:26

На День Конституції в Краматорську роздавали браслети у кольорах російського прапора

1068
На День Конституції в Краматорську роздавали браслети у кольорах російського прапора
На День Конституції в Краматорську роздавали браслети у кольорах російського прапора
Під час святкування Дня Конституції та Дня молоді у м. Краматорськ журналісти помітили, як волонтери Громадської організації «Наш Краматорськ» роздають гостям свята браслети у кольорах російського прапора. 
 

Коли людей запитали, чому вони це беруть і одягають, ті відповіли, що ніякого прихованого значення це немає і одразу демонстрували також жовто-блакитну символіку.

 

DSC_0054 (Копировать)DSC_0055 (Копировать)

 

На афішах свята вказано, що організатором є ГО «Наш Краматорськ» за підтримки народного депутата України Максима Єфимова (колишній регіонал).

 

Після виходу цієї публікації Максим Єфімов на свої сторінці в соцмережі написав наступне: «64(!) цветовых сочетаний можно скомбинировать из четырех цветов. К примеру, белый и красный — Блок Петра Порошенко, а желтый и голубой — флаг Украины. Каждый сделал то­, что сделал. Каждый увидел то, что увид­ел. Каждый имеет возможность сделать выв­оды. К примеру, на фото ниже у парня на ­руке сложился флаг Чехии. Проблема в головах, а не в браслетах. Так и до абсурда­ недалеко».

 

Але більшість людей на площу міста вийшла з національною символикою.

 

DSC_0042 (Копировать)

DSC_0020 (Копировать)

 

Святкові заходи проходять на площі Леніна.

 

DSC_0017 (Копировать)DSC_0041 (Копировать)

 

У програмі – виступи творчих колективів міста «Україна – це ми!», краматорської хіп-хоп групи «Pro-true», творчих колективів «Смолова галерея», «Рутина», «IceCream», а також виступ переможця Х-фактора Дмитра Бабака.

 

DSC_0028 (Копировать)DSC_0034 (Копировать)

 

Паралельно святкування відбувається у Парку культури і відпочинку «Ювілейний» та МПК «Будівельник». Правопорядок забезпечує Нацгвардія та СБУ.

 

Анастасія Шибіко для Громадського радіо

 

Матеріал створено в рамках проекту ГО «Детектор медіа-«Донбас: чесно»

 

«Донбас: чесно» - проект ГО «Детектор медіа», спрямований  на налагодження діалогу між Сходом та рештою України і висвітлення соціальних проблем українського Донбасу, про які нині недостатньо говорять центральні ЗМІ. 

 

До проекту залучено 40 регіональних журналістів (преса, онлайн, телебачення) з різних областей України. Протягом восьми місяців (квітень - листопад 2015 року) вони будуть їздити у відрядження на прифронтовий Донбас, аби підготувати матеріали про проблеми місцевого населення для власних ЗМІ та для републікації на «Детектор медіа», а також для щомісячного ток-шоу «Донбас: чесно», яке ГО «Детектор медіа» виробляє у партнерстві з обласними державними телерадіокомпаніями.  

 

Проект «Донбас: чесно» реалізується ГО «Детектор медіа» спільно з Асоціацією польських журналістів у рамках Польсько-канадської програми підтримки демократії за підтримки програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

 

Loga donorow

 

telekritika-big-1

 

PKWD

 

sdp_logo

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Анастасія Шибіко, «Громадське радіо»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду