Вересень йде у депутати разом з Хорошковським і Богословською

28 Грудня 2001
778
28 Грудня 2001
14:33

Вересень йде у депутати разом з Хорошковським і Богословською

778
Вересень йде у депутати разом з Хорошковським і Богословською
Микола Вересень прийняв рішення балотуватися у парламент на виборах у березні 2002 року у складі списку виборчого блоку "Команда Озимого Покоління". Цей блок очолює Валерій Хорошковський. Микола пояснює своє рішення тим, що хоче "у новій якості продовжувати роботу для свободи слова і свободи преси".

"12 років тому я разом з багатьма журналістами і політиками був серед тих, хто будував новий світ. Сьогодні я відчуваю необхідність нових кроків для того, щоб продовжити почате", - йдеться у заяві журналіста, текст якого переданий агентству "Інтерфакс-Україна".

Вересень зазначає, що припиняє членство у громадській організації "Хартія-4" і, як він говорить, "через зрозумілі причини", виходить з Комісії з журналістської етики. "Одночасно я заявляю, що мій інтерес до проблем журналістів залишається незмінним, і я буду у новій якості продовжувати роботу для свободи слова і свободи преси", - заявляє журналіст. УП, 28.12.2001
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду