Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2024 року

21 Жовтня 2024
123

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
123
Коти у студії та інтерв’ю генпрокурора.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

У студію запросили Андрія Якобчука, мамолога, пластичного хірурга. Він розповідав глядач(к)ам про рак молочної залози. Ще однією гостею етеру була співачка Ольга Полякова, яка говорила з ведучими про відвідуваність концертів та вистав – співачка пов’язує попит на культурні події з втомою людей від війни. Полякова прорекламувала власний концерт.

У блоці  «Ми — Україна» гостем був Іван Ус, головний консультант національного Інституту стратегічних досліджень. Спікер говорив про міжнародні відносини, у тому числі про підготовку північнокорейських військових до перекидання в Україну. Ус вважає, що, якщо північнокорейські війська братимуть участь в боях, фактично ми маємо визнати, що проти нас воює ще одна держава.

У студії «Інтера» були волонтерки благодійного фонду «Київські хвостики», які розповідали, як із колегами рятують котів та собак із зони бойових дій та по Україні загалом. Жінки прийшли у студію із двома котами. Ведучий оголосив про збір коштів на допомогу притулку. Тетяна Гладишева і Олена Садовська також розповідали про пухнастих, які шукають родину. Практика пошуку родин для котів та собак вже стала традицією для національного марафону.

У блоці «Інтера» член комітету парламенту з питань фінансів, податкової та митної політики Олексій Леонов («Слуга народу») коментував отримання кредиту від Міжнародного валютного фонду та перевірку доброчесності України. 

Заслужена артистка Україна Антоніна Матвієнко розповідала, як її родина виживала у блекаути, готувала їжу, співала тощо. Це інтерв’ю було записане влітку.

Тоді ще генеральний прокурор України Андрій Костін дав інтерв'ю авторам програми «Факти тижня», де розповідав про звільнення очільника  Хмельницької обласної прокуратури й те, що чимало людей на службі інвалідності отримали до початку широкомасштабного вторгнення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
123
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду