Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 жовтня 2024 року

17 Жовтня 2024
153

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 жовтня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
153
Бійці з Північної Кореї та ТЦК на концерті «Океану Ельзи».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 жовтня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1»,  ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтер» у національному етері цієї доби не було.

Військовий оглядач Олексій Гетьман розповідав про мовний бар'єр північнокорейців, які воюватимуть на боці Росії. 

Тему продовжили із політологом Петром Олещуком. Він міркував, що саме Росія віддасть Північній Кореї в обмін на бійців. Імовірно, гроші та їжу. 

У блоці «1+1» говорили про державні оборонні закупівлі. Гостями студії були Тетяна Ніколаєнко, членкиня громадської антикорупційної ради при Міністерстві  оборони України, і Тетяна Харченко, радниця зі стратегічних комунікацій державного оператора тилу. Говорили зокрема про закупівлю неякісної тушенки для бійців на Покровському напрямку.

Політолог Володимир Фесенко цієї доби говорив про вступ України в НАТО і зміну думки західних партнерів щодо нашого членства. 

Пресофіцерка сектору мобілізаційно-оборонної роботи терцентрів комплектування Лариса Козак відмовилась сказати, скільки саме порушників виявили співробітники ТЦК під час концерту «Океану Ельзи». Та закликала тих, чиї права порушили працівники ТЦК, звернутись зі скаргою. 

Про Кінбурнську косу говорили із речником сил оборони Півдня України Владиславом Волошиним у блоці  ICTV/СТБ. Він сказав, що звідти росіянам зручно обстрілювати Очаків і прибережні території, але складно щось форсувати.

У блоці каналу «Рада» народний депутат України Єгор Чернєв (партія «Слуга народу») говорив, що наразі західні партнери України не готові запросити нас в НАТО. Проте ситуація може швидко змінитись. 

Про пункти плану перемоги, який представив Володимир Зеленський, говорила команда каналу «Рада», зокрема з віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України  Ольгою Стефанішиною. Вона сказала, що пункти потрібно виконувати саме комплексно й тоді буде результат.


Також в ефірі транслювали виступ президента України Володимира Зеленського у Верховній раді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
153
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду