Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 жовтня 2024 року

13 Жовтня 2024
272

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 жовтня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
272
Підвищення податків та формула миру.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 жовтня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада», «Ми — Україна».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

Про військові закупівлі у «Нічній варті» говорили з радницею зі стратегічних комунікацій Державного оператора тилу Тетяною Харченко та членкинею Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони Тетяною Ніколаєнко. Остання розповіла, на яких продуктах для військових намагаються нечесно заробити, зокрема, найбільшу маржу закладють у м’ясо, через певну підробку й погіршення якості.

Далі повторили дискусійну студію попередньої доби, гостями якої були політичні оглядачі Ігор Чаленко, Віталій Кулик та Валентин Гладких. Із 7 до 10 години показали новий випуск програми «Марафон. Ранок», який також готує команда телеканалу «1+1».

Євгенія Кравчук, народна депутатка від «Слуги народу», прокоментувала повідомлення про смерть української журналістки Вікторії Рощиної. Вона сказала, що повне розслідування може бути лише у випадку, коли Україна отримає тіло журналістки. І додала, що представники країни на всіх майданчиках розповідатимуть про вбивство української журналістки.

Про реалізацію українського плану перемоги розповів керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він сказав, що у президента Володимира Зеленського гарні особисті стосунки з Генеральним секретарем НАТО Марком Рютте.

З народним депутатом Дмитром Соломчуком («Слуга народу») обговорили проблеми із зерном у світі та його здорожчання. Також поговорили про ймовірне блокування українсько-польського кордону.


Підвищення податків обговорили з народними депутатами Данилом Гетманцевим («Слуга народу») та Іриною Констанкевич («За майбутнє»). Остання сказала, що підвищення — це необхідність для наповнення бюджету й вона б не називала зміни історичними. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
272
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду