Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 вересня 2024 року

30 Вересня 2024
171

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
171
Поради адвоката й кардиологині та обговорення результатів візиту Зеленського у США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоку «Рада» у національному етері цієї доби не було.

У нічному ефірі «Ми — Україна» капітан першого рангу, керівник безпекових програм Центру глобалістики «Стратегія XXI» Павло Лакійчук коментував зокрема ситуацію в Курській області . Він сказав, що ця територія зараз нагадує  слоєний пиріг, де обидва війська намагаються зайти в тил противника, аби видавити його. 

Тривале інтерв'ю у програмі «Вихід» записали з адвокатом Павлом Богомазовим. Говорили про борги українців за комірне. Він розвінчав міф, що постачальники послуг можуть самі заблокувати банківські рахунки боржників. Так може бути лише у випадку рішення суду й виконавчої служби.

У програмі «Незламні» у блоці «Ми — Україна» Олена Чабак цього тижня говорила з Сергієм Портовим, військовослужбовцем ЗСУ, який служить у 23-му окремому батальйоні спецпризначення в зенітній бригаді. Зараз військовий готується до протезування після поранення та налаштований повернутися на службу. 

У студії «1+1» у «Марафон. Ранок» говорили про симптоми гіпертонії та правила турботи про себе. Експерткою тут запросили кардіологиню Інституту кардіології імені академіка Стражеска Ларису Міщенко.

Команда ICTV/СТБ запросила до розмови у студію дипломата, колишнього міністра закордонних справ України Павла Клімкіна. Говорили про візит української делегації до Сполучених Штатів Америки. Він сказав, що Україні важливо зберігати контакт і з республіканцями, і з демократами, а ще пам'ятати про те, що у США є не лише президент, але й Конгрес та Сенат. Будь-яка допомога Україні проходить через всі ці інституції.

Ще одним гостем студії був Жан Беленюк, український спортсмен та нардеп від партії «Слуга народу». Він розповідав про свою участь у змаганнях та розвиток спорту в Україні. 

Про результати візиту української делегації у Штати розповів Андрій Єрмак, керівник Офісу президента України. Він говорив і про зустрічі з кандидатами на посаду президента США, і про зустрічі з іншими світовими лідерами.

У блоці «Інтера» Анатолій Замулко, тимчасовий виконувач обов'язків голови Держенергонагляду, вважав, що громадяни ще не зовсім навчились економити електроенергію. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
171
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду