Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 вересня 2024 року

24 Вересня 2024
67

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
67
Зустрічі президента України з кандидатами в президенти в США та культурні процеси.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», «Ми — Україна», «Інтер». 

Блоків ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

«Рада» показала засідання народних обранців, трансляція тривала до п’ятої ранку. 

Також канал оголосив збір на протез для пораненого рятувальника, у студію прийшла його дружина. Розповідала про поранення чоловіка та його реабілітацію.

У «Марафоні.Ранок», що виготовляє «1+1», говорили про невідкладну домедичну допомогу та її відмінність від тактичної медицини. Ведучі запросили у студію Оксану Гайдук, інструкторку з тактичної медицини та домедичної допомоги. Вона пояснила, що цивільні мають вміти забезпечити виживання людини до приїзду медиків. 

Митскиня Ірена Карпа була гостею ранкового ефіру: анонсувала нові твори, зокрема музичні.

«Рада» ж запросила Богдана Долінце, експерта з розвитку авіаційного ринку. З ним говорили про новий іранський "Шахед", про можливість для України отримати європейські винищувачі Gripen та Eurofighter та особливості обслуговування цих машин.

Аналітик ради зовнішньої політики «Українська призма» Євген Костогризов коментував заплановані американські зустрічі президента України. Він вважає, що добре, що Зеленський намагається грати на перспективу щодо допомоги США Україні.

У блоці «Інтера» обговорювали якість повітря у Києві, якя погіршилась через пожежі в лісах у передмісті. Вікторія Кірєєва, заступниця міністра захисту довкілля та природних ресурсів, сказала, що пожежі виникають як через людей, так і з природніх причин. 

Народний артист України, гендиректор та художній керівник Національної заслуженої капели бандуристів імені Георгія Майбороди Юрій Курач розповів про турне капели в Європі. Це 11 турне колективу за два роки широкомасштабного вторгнення. У їхньому репертуарі лірика, твори українських митців Шамо, Майбороди, Поклада.

Керівник секретаріату Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Богдан Охріменко розповідав, як змінились виправдання в полонених росіян. Раніше вони говорили, що заблукали, а тепер нібито йдуть на війну, бо бояться, що їх посадять в тюрму. Охріменко вважає, що та інформація, яка відкривається полоненим росіянам в Україні, змінює їхній світогляд. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
67
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду