Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2024 року

13 Вересня 2024
38

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
38
Кримська платформа та форум перших леді і джентельменів.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

«Рада» вночі транслювала засідання: виступи міністрів, державних службовців та нардепів. Далі транслювали Кримську платформу.

Герой України Віталій Литвин, офіцер відділення розвідки «Рубіж» Національної гвардії, у блоці каналу «Ми — Україна» розповідав, що росіяни на харківський напрямок відправляють недосвідчених військових.

Про те, як на практиці працює послуга «Шлюб онлайн», розповідала Валерія Ткач, заступниця директора Департаменту з розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації. За першу добу заявки подали 800 людей. Гостя наголосила на тому, що Україна перша держава у світі, у якій доступна така можливість.

У блоці «Інтера» обговорювали нічну атаку росіян, у тому числі по Хмельниччині. Начальник тамтешньої військової адміністрації Сергій Тюрін сказав, що росіяни цілили в об'єкти критичної інфраструктури.

У студії «Інтера» Максим Туркевич, директор благодійного проєкту «Неопалимі», фахівці якого допомагають цивільним та військовим відновитися після опіків та травм, розповів, що їхні фахівці використовують інноваційні технології, які є не скрізь у сучасних лікарнях. 

Експерт-міжнародник Євген Добряк коментував майбутню зустріч очільників Китаю та Росії. Крім того, він вважає, що західні партнери України мають дозволити нам бити вглиб Росії. 

Андрій Добрянський, директор з комунікацій при Українському конгресовому комітеті Америки, розповідав про дебати кандидатів у президенти США та їхні позицію щодо України. Каміла Гарріс має чіткішу позицію щодо України, аніж Дональд Трамп, вважає Добрянський.

У нічному етері транслювали Саміт перших леді та джентельменів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду