Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2024 року

2 Вересня 2024
18

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
18
Вибори в США та «Друзі ДШВ» від StarLight Media.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У блоці «Ми — Україна» з політичним оглядачем Олегом Лісним говорили про ймовірне проведення Другого глобального саміту миру в Індії, а також про можливість бити по об’єктах на території Росії. Лісний сказав, що у США наразі є можливість знищити російську стратегічну авіацію українськими руками. Просто необхідно дозволити вдарити західною зброєю по території Росії.

Про професійну адаптацію ветеранів розповіла психологиня Віра Романова. За її словами, ветеранам важливо володіти навичками самодопомоги та самопідтримки. Крім того, в них інакше працюватиме пам’ять, навколишнім важливо це розуміти.

Вибори в США обговорили з речником Українського конгресового комітету Америки Андрієм Добрянським. Він сказав, що напередодні виборів очікуються нові законопроєкти щодо допомоги для України. 

З 7 до 10 ранку традиційно для вихідних в етері марафону показали «Марафон. Ранок». Далі новинні випуски готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

Надія Матвєєва, ведуча телеканалу СТБ, розповідала про бажання долучитись до платформи «Друзі ДШВ». Вона сказала, що дня неї честь долучитись до ініціативи, започаткованої медіахолдингом StarLight Media. Нагадаємо, що телеканали ICTV та СТБ входять до складу цього ж медіахолдингу, який належить Віктору Пінчуку.

У блоці «Інтера» з народною депутаткою Іриною Борзовою («Слуга народу») обговорили підготовку української паралімпійської збірної. Вона сказала, що в Паралімпіаді братимуть участь 140 українських спортсменів.


Дмитро Наталуха, народний депутат від «Слуги народу», розповідав про підвищення податків, зокрема збільшення військового збору до 5%. Він сказав, що збільшення податків під час війни — очікуваний крок. Зокрема минулого місяця податки збільшили й у Росії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду