Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2024 року

28 Серпня 2024
27

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
27
Інтерв’ю Гаріка Корогодського та «Форум керівників державних інституцій».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна».

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин показували повтори фрагментів етеру попередньої доби.

Про переміщення білоруських військових говорили з речником Державної прикордонної служби Андрієм Демченком. Він сказав, що за кордоном із Білоруссю стежать різні служби. Демченко не виключає, що під виглядом навчань білоруси концентрують значну частину військових. Але сподівається, що Білорусь тверезо оцінює ситуацію та не піддаватиметься на російські провокації.

Ігор Петренко, політичний оглядач, розмірковував про розробку мирного плану України. Він сказав, що Формула миру Володимира Зеленського — це певна філософія, яка передбачає справедливий мир. Проте між філософією та реальним планом є відмінності. За умови невиконання мирного плану Росією, її необхідно буде змусити.

Блок «Ради» розпочали з панельної дискусії на «Форумі керівників державних інституцій», участь у якій брали голова Верховної Ради Руслан Стефанчук («Слуга народу»), прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Генеральний прокурор Андрій Костін, міністр оборони Рустем Умєров, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Модерував розмову ведучий телеканалу «Рада» Вадим Колодійчук. Розмова тривала протягом двох годин.

Далі в етері показали пресконференцію президента України Володимира Зеленського.

З народною депутаткою Лесею Забуранною («Слуга народу») говорили про дефіцит державного бюджету. Вона сказала, що дефіцит наступного року становитиме 35 мільярдів доларів. На сьогодні вдалось підтвердити отримання допомоги у розмірі 20 мільярдів. Тоді як 15 мільярдів лишаються незакритими. Гостя додала, що всі соціальні видатки все ж вдасться закрити коштом міжнародної допомоги.


Також цього дня показали інтерв’ю київського підприємця Гаріка Корогодського журналістам «Ради».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду