Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 серпня 2024 року

26 Серпня 2024
290

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
290
Спецетер до Дня Незалежності та демонстрація дрона Magura.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «1+1». До 7 години ранку показували повтори. Далі в нацмарафоні розпочався спецетер присвячений Дню Незалежності України. Виїзні студії «1+1» працювали у Витачіві та на вокзалі «Київ-Пасажирський». На Київщині працювали Валентина Хамайко, Олександр Попов та Святослав Грінчук.

З міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим говорили про українські дрони. Зокрема під час етеру Федоров показав, як керувати морським дроном Magura та як саме виглядає сам пульт керування.

Пізніше до трійці ведучих «1+1» у Витачіві доєднались Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс.  Вони розмовляли з гостями за накритим столом. 

Зі співачками Alyona Alyona та Jery Heil говорили про традиції святкування Дня Незалежності та відчуття від участі у «Євробаченні-2024». Далі спілкувалися з учасниками проєкту «МУР» Олександром Заїкою та Віктором Ткаченком.

З міністром енергетики Германом Галущенком говорили про енергетичну систему України. Він сказав, що обстріли були й будуть, тому важливо ремонтувати та захищати об’єкти генерації. Крім того, важливо впроваджувати енергетичну децентралізацію та створювати локальну генерацію, яка забезпечуватиме міські інфраструктури.

З військовим Владиславом Дудчаком говорили про День Незалежності та час, який він провів у полоні.

З віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефаніщшиною говорили про європейську інтеграцію. Вона сказала, що на нинішньому етапі Україна має повідомити ЄС про терміни реалізації усіх вимог й потребу в коштах.


У блоці «Ради» про День Незалежності говорили з народним депутатом Жаном Беленюком («Слуга народу»). Він приніс до гостьової студії золоту медаль з Олімпійських ігор.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
290
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду