Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 серпня 2024 року

16 Серпня 2024
40

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
40
Нововведення у «єВідновлення» та події на Курщині.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Протягом шести годин повторили частину гостьових студій, які були в етері 13 і 14 серпня.

Про ситуацію на Курщині та співпрацю країн-членкинь Організації договору про колективну безпеку у студії «Ми — Україна» говорили з народною депутаткою Марією Мезенцевою. Вона сказала, що країни-членкині ОДКБ абсолютно ніяк не виступили на захист Росії. Крім того, Мезенцева розповіла про росіян, яких вдалось взяти у полон на Курщині: в обмін на них вдасться повернути українських полонених. 

Наступ українських військових у Курській області Росії також коментував політичний оглядач Геннадій Дубов. Він скзав, що події на Курщині можуть вплинути на всю верхівку російської влади, крім Володимира Путіна. Оскільки його вважають невіддільною частиною країни. Ще з Дубовим говорили про поділ влади у Білорусі. За його словами, Олександр Лукашенко залишиться при владі навіть після символічної її передачі.

У блоці «Інтера» нововведення у держпрограмі «єВідновлення» обговорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»). Тепер законні представники власника зруйнованого майна також мають можливість подати запит на отримання компенсації. Це важливо, оскільки частина майна належить неповнолітнім, яких представляють батьки чи опікуни.


Про стан аграрного сектору розповідав Дмитро Соломчук, народний депутат від «Слуги народу». Він сказав, що аграіям важко не лише через війну, але й через засуху: підприємцям важко навіть вийти у нуль. Соломчук додав, що ціни на  продукцію зростатимуть, оскільки ціни у світі зростають й усі потребуватимуть української продукції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
40
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду