Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 серпня 2024 року

14 Серпня 2024
49

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
49
Розвиток спорту та Армія+.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна». 

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин в етері показували повтори.

У блоці «Інтера» про власне виробництво зброї й зокрема БПЛА говорили з військовим оглядачем Олександром Мусієнком. Він сказав, що наразі Україна в авангарді застосування та удосконалення дронів. Оскільки вони дають вести асиметричну війну.

З народним депутатом Вадимом Галайчуком («Слуга народу») говорили про ситуацію у Курській області Росії. Він розмірковував про право України бити по території ворога.

Про застосунок «Армія+» розповідала заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко. Вона сказала, що понад 80 військових частин вже користуються додатком. Черногоренко акцентувала, що лідерство у використанні застосунку мають проявляти командири.

У блоці «Ради» про міжнародну підтримку України говорили з народною депутаткою Лесею Забуранною («Слуга народу»). Вона сказала, що до кінця цього року планується запровадження реформ за 15-ма напрямками, аби отримати 16 мільярдів доларів допомоги за програмою Ukraine Facility.

Також команда телеканалу «Рада» організувала виїзну студію на території ВДНГ. Там говорили про розвиток спортивних ініціатив. Першим гостем студії став співавтор та головний методист програми президента України «Активні парки» Вадим Данильченко, який розмірковував про важливість створення майданчиків для занять спортом.

У вуличній студії про розвиток олімпійських спортсменів говорили з виконуючим обов’язки міністра молоді та спорту Матвієм Бідним. Він також говорив про потребу розвивати дитячий та юнацький спорт, аби мати наступні покоління олімпійців.

Нардеп Єгор Чернєв («Слуга народу») розповідав про надання українським військовим закордонної далекобійної зброї. Також із ним говорили про американські вибори й політику кандидатів від обох партій.


Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у студії «Ми — Україна» говорив про ймовірну участь Росії у Другому глобальному саміті миру. Він сказав, що Росія не зможе висунути свої ультиматуми світовій спільноті. Та додав, що заклики до перемовин не працюють, а країна-агресорка розуміє лише силу та втрати.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
49
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду