Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 серпня 2024 року

13 Серпня 2024
118

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 серпня 2024 року

118
Підвищення податків та День молоді.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ. 

Блоку «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Протягом шести годин в етері показували повтори, зокрема інтерв’ю з міністром захисту довкілля та природних ресурсів Русланом Стрільцем, яке вперше показали 18 липня цього року. Та інтерв’ю зі співаком Віктором Бронюком, яке вперше показали 26 травня цього року.

З політичним оглядачем Олегом Лісним у студії «Ради» говорили про можливість спрощено отримати громадянство України. Він сказав, що ця ініціатива спрямована на тих, хто виїхав з країни після початку повномасштабного вторгнення. Також обговорили можливість отримання українського громадянства громадянами Росії, які воюють за Україну.

Про вартість соняшника та стан українських аграріїв розмірковував народний депутат Дмитро Соломчук («Слуга народу»). А його колега по партії Юлія Гришина розповідала про вступну кампанію. За її словами, цьогоріч кількість абітурієнтів загалом скоротилась на понад 60 тисяч вступників. 

Олександр Алфьоров, історик та військовослужбовець ЗСУ, розповідав про важливість української молоді.  За словами Алфьорова, держава-агресорка намагається позбавити молодь розвитку та можливостей.

Нардеп Михайлло Цимбалюк («Батьківщина») говорив, що у вересні цього року Україна приєднається до міжнародної системи обміну фінансовою інформацією.

У блоці «1+1» про проросійську політику Олександра Лукашенка говорили з редактором білоруського телеканалу «Белсат» Сергієм Пелясою. Він сказав, що росіяни звинуватили Лукашенка в українському наступі на Курську область Росії.

Про підвищення податків у студії телеканалів ICTV та СТБ говорили з народним депутатом Данилом Гетманцевим («Слуга народу»). Він подякував бізнесу за розуміння потреб української армії, проте підтримує зауваження підприємців до  підвищення податків. Депутат говорив про детінізацію бізнесу та залучення коштів з підприємств, які ухиляються від реальної сплати податків.


Ще один нардеп від «Слуги народу» та постійний учасник нацмарафону Єгор Чернєв розповідав про міжнародну підтримку України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
118
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду