Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 серпня 2024 року

8 Серпня 2024
168

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
168
Вибори у США та піар Віктора Пінчука.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоку «Інтера» у національному етері цієї доби не було.

З політичним оглядачем Ігорем Рейтеровичем у блоці «Ми — Україна» говорили про перемовини між Великою Британією та Китаєм. Гість сказав, що нова британська влада наразі проводить аудит стосунків із Піднебесною. Наразі китайці дуже нервово реагують на будь-які згадки їх співпраці з Росією. Оскільки вони розуміють, що вже зараз проти них працюють певні обмеження.

Політичний коментатор Валентин Гладких розмірковував про прагнення російської влади знищити українську державність. За його словами, мета росіян не сумісна з існуванням українців, але цього багато хто досі не розуміє.

Максим Джигун, політичний оглядач, у студії «1+1» говорив про Тіма Волца, віцепрезидента кандидатки у президенти від Демократичної партії США Камали Гарріс. Гість розповів про постать Тіма Волца, його біографію та вплив кандидатури на штати, які досі вагаються.

З президентом «Американської торгової палати» Андрієм Гундером говорили про залучення грошей до українського бюджету та детінізацію економіки. За його словами, лише на незаконному ввезенні iPhone до бюджету недоплатили 250 мільйонів доларів.

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповідав про спроби незаконного перетину українського кордону. Щодо дозвільних документів, Демченко додав, що військово-обліковий документ може бути як у паперовій, так й в електронній формах.

У новинному слоті телеканалів ICTV та СТБ не забули показати черговий сюжет з ознаками замовності про благодійність Віктора Пінчука, а саме — відкриття нового реабілітаційного центру Recovery у Луцьку. Нагадаємо, що телеканали ICTV та СТБ входять до медіагрупи StarLight Media, який належить Пінчуку.


Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у студії «Ради» розповідав про ситуацію у Курській області Росії. Він сказав, що захист російської території заборонами нападати на них — дозволяє Росії вести односторонню війну. Ба більше, Росія фактично не готова до будь-яких силових операцій на своїй території.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
168
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду