Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 липня 2024 року

28 Липня 2024
252

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
252
Вибори у США та комунікація України й Китаю.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У програмі «Нічна варта» говорили про вибори у США. Гостем студії був політичний оглядач Олександр Краєв. Він сказав, що політичне насилля у США може стати нормою, що свідчить про кризу. І проблемою є саме політична криза у Штатах, а не можливість перебування Дональда Трампа на посаді президента.

Із речником командування Медичних сил ЗСУ та ведучим «1+1» Стасом Ясінським говорили про роботу медиків. Він сказав, що не розділяє військових та цивільних медиків.

Також у нічному блоці повторили частину етеру попередньої доби. Далі, з 7 до 10 години ранку, транслювали програму «Марафон. Ранок». Новинні випуски у цей час готували «1+1». Зазначимо, що команда телеканалу «1+1» працювала в етері нацмарафону протягом 15 годин.

Про мобілізацію ув’язнених жінок у студії «Ради» розповідала народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу»). Вона сказала, що, коли розпочалась мобілізація засуджених, жінки не виявляди особливого бажання служити. Тому наразі укладено лише сім контрактів із жінками. І після двох місяців навчання вони потраплять до спеціального підрозділу.

З депутатом Київської міської ради Андрієм Вітренком («Слуга народу») говорили про руйнування будівлі Зеленських. Він сказав, що київські чиновники не виконували своєї роботи. Тобто, коли активісти зібрали усі документи, необхідні для визнання садиби Зеленських пам’яткою, чиновники не змогли зібратись на засідання для визнання цього факту. Вітренко додав, що наразі власник будівлі має її повністю відновити.

Про переговори українських та китайських дипломатів розповідав український міжнародний оглядач Олександр Левченко. Він сказав, що за результатами зустрічі можуть готувати зустріч на рівні голів держав. Можливо, під час візиту до Китаю.


З політичним коментатором Володимиром Фесенком говорили про удари по території Росії. Він припустив, що більшість українців радіють цим ударам, оскільки вони наближають завершення війни й наближають війну до самих росіян.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
252
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду