Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 липня 2024 року

26 Липня 2024
279

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
279
Переговори України та Китаю й Олімпійські ігри 2024.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Протягом шести годин транслювали запис пленарного засідання Верховної ради України.

Про переговори між Україною та Китаєм у студії «Ми — Україна» говорили з політичним оглядачем Станіславом Желіховським. Гість сподівався, що Китай долучиться до Другого глобального саміту миру.

З політичним оглядачем Валентином Гладких говорили про ймовірність перемовин із Росією. Він сказав, що для цього російське керівництво має усвідомити неминучість своєї поразки у війні. Та наразі Росія не готова до будь-яких мирних переговорів.

У блоці телеканалу «Інтер» про Олімпійські ігри 2024 говорили з очільником Міністерства молоді та спорту Матвієм Бідним. Він підкреслив, що жодна країна не може сказати, що 140 її спортсменів готувались до змагань в умовах повномасштабної війни. Більшість українських спортсменів готувалися в Україні.

Також цього дня двічі повторили інтерв’ю Анастасії Даугуле з олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим. Зазначимо, що розмову раніше вже двічі показували в етері нацмарафону.

Ігор Клименко, міністр внутрішніх справ, розповідав про затримання підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Гість прозвітував про роботу правоохоронців.

Експертка «Регіонального центру прав людини» Катерина Рашевська говорила про російські злочини на тимчасово окупованих територіях. Вона сказала, що тривалість й кількість злочинів, які чинять окупанти, можуть свідчити про певні поведінкові норми.


Політичний оглядач Максим Джигун розмірковував про переговори України та Китаю. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
279
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду