Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 липня 2024 року

20 Липня 2024
141

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
141
Бронювання у «Дії» та китайська політика.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1».

Блоків «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про бронювання працівників у застосунку «Дія» говорили з представницею Міністерства цифрової трансформації Валерією Ткач. Вона сказала, що відповідь по  кожному співробітнику вдасться отримати протягом години. Та додала, що тепер не потрібні візити до територіальних центрів комплектування та очікування паперових відповідей. Завдяки цьому проєкту нібито вдасться уникнути людського фактора при бронюванні.

Про цьогорічні Олімпійські ігри говорили з президентом громадської організації «Національний олімпійський комітет України» Вадимом Гутцайтом. Він розповів про труднощі підготовки спортсменів та рівень їхньої підготовки.

У студії «Ми — Україна» про китайську політику говорили з міжнародним оглядачем Дмитром Єфремовим. Він сказав, що заява китайської влади про поглиблення реформ — це реакція на зміни. Вона намагається показати стабільність країни на фоні усіх зовнішніх чинників. Єфремов додав, що Китай посилює внутрішню безпеку, через що влада тисне на бізнес, зокрема й закордонних інвесторів.

Про російську пропаганду говорили з очільником StopFake Русланом Дейниченком. За його словами, Володимир Путін працює над тим, аби убезпечити себе від втрати влади, або ж замаху. Гість додав, що завдяки зусиллям українських спецслужб та європейських розвідок агенти кремля не можуть досягти своїх цілей.

Депутат Київської міської ради Андрій Вітренко («Слуга народу») критикував міську владу.

У дискусійній студії «1+1» з колишнім міністром закордонних справ Павлом Клімкіним та політичним коментатором Валентином Гладких говорили про вибори у США. Клімкін сказав, що замах на Дональда Трампа фактично змінює світову політику. І наразі шанси Трампа перемогти виросли, за умови, що більше нічого не трапиться. Клімкін додав, що з часом присутність США у Європі може зменшуватись.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
141
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду