Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 липня 2024 року

7 Липня 2024
215

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
215
Поїздка Віктора Орбана до Москви та «громадяни Львівщини».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада», «Ми — Україна».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ та у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «1+1». Показали новий випуск «Нічної варти» та повторили частину етеру попередньої доби. Далі в етері нацмарафону показали ток-шоу «Марафон. Ранок». Новинні випуски у цей час готували медійники «Ради».

Команда телеканалу «Рада» цього дня організувала виїзну гостьову студію у Львові. З народним депутатом Павлом Бакунцем («Довіра») говорили про удари росіян по релігійних об’єктах. Також він розмірковував про боротьбу з російським впливом у релігії, культурі й медіа. Та про заборону УПЦ МП.

Про переселенців, які опинились у Львові, розповідав народний депутат Михайло Цимбалюк («Батьківщина»). Він сказав, що людей розселяли як вдома у місцевих мешканців, так і в різних  установах. Цимбалюк припустив, що направду переселенців більше, ніж 700 тисяч, оскільки частина людей не реєструвалась. Нардеп вважає, що зараз ці люди вже не переселенці, більша частина з них стали «громадянами Львівщини». Також про переселенців розмірковував нардеп Ростислав Тістик («Слуга народу»).

Про очікування від Саміту НАТО у Вашингтоні говорили з політичним оглядачем Максимом Джигуном. Він сказав, що наразі важко конкретно говорити про дату вступу України до Альянсу, але важливо говорити про користь, яку можна отримати вже зараз.

У блоці «Ми — Україна» з політичним оглядачем Олексієм Буряченком говорили про візит угорського прем’єра Віктора Орбана до Росії. Він сказав, що Орбан приїхав до Путіна у статусі ротаційного голови європейської спільноти. Але ніхто з європейських лідерів не зрозумів, з яким саме мандатом Орбан відвідував Київ. Буряченко ввжає, що українці мають ставитись до угорського прем’єра або ж стримано, або намагатись його використовувати.


Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, цього дня розмірковував про так зване припинення вогню та ймовірність мирних переговорів з Росією. Йшлось про те, що переговори можуть початись за умови виводу російських військ із території тимчасово окупованих українських областей.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
215
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду