Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 червня 2024 року

4 Червня 2024
437

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
437
Благодійність «Кварталу 95» та удари по території Росії.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці  марафону працювала команда телеканалу «1+1». Показали новий випуск програми «Нічна варта», гостями якої були економіст Олег Гетьман та керівниця Департаменту комунікацій «Європейської бізнес асоціації» Оксана Миронько.

Далі в етері нацмарафону показали програму «Марафон. Ранок». Про «Благодійний фонд Олександра Пікалова» та волонтерство студії «Квартал 95» говорили з актором Євгеном Кошовим

Про атаку росіян на українську енергетичну систему говорили з воєнним оглядачем Олександром Мусієнком та головою Державної інспекції енергетичного нагляду України Русланом Слоболяном. Останній сказав, що рішення про підвищення тарифів  на електроенергію пов’язане з ударами російської армії по енергетичній інфраструктурі. Та додав, що під час вечірнього споживання електроенергії все ж доведеться проводити відключення. 

Далі в етері марафону показали інтерв’ю Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. З ним говорили про удари іноземною зброєю по території Росії. За  словами Столтенберга, Україна має право бити по території агресора. Також говорили про ситуацію у Грузії та вплив на міжнародну політику закону про іноагентів.

З ведучим телеканалу «1+1» та автором YouTube-каналу «Реальна історія» Акімом Галімовим говорили про історію Одеси та його відео про місто. Далі з представниками «Бабеля» Катериною Коберник та Антоном Семиженком обговорили міжнародну пресу.

Зазначимо, що загалом команда телеканалу «1+1» цього дня працювала в етері національного марафону протягом 15 годин.


У блоці телеканалу «Рада» про захист дітей говорили з народною депутаткою Іриною Борзовою («Слуга народу»). Вона сказала, що, завдяки військовим та завдяки президенту України, діти живуть та мають змогу навчатися. З її колегою по партії Арсенієм Пушкаренком обговорили зміст безпекових угод, які наразі укладає Україна.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
437
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду