Група каналів «1+1 медіа» не планує замінити російські серіали польськими

Група каналів «1+1 медіа» не планує замінити російські серіали польськими

30 Вересня 2014
4494
30 Вересня 2014
12:07

Група каналів «1+1 медіа» не планує замінити російські серіали польськими

4494
Група каналів «1+1 медіа» не планує замінити російські серіали польськими
Група каналів «1+1 медіа» не планує замінити російські серіали польськими

Група «1+1 медіа» спростувала повідомлення деяких інтернет-ЗМІ і заявляє, що телеканали групи не планують замінити в ефірі російські серіали польськими. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі «1+1 медіа».

                      

Вчора, 29 вересня, в інтернет-виданні «Новый ригион» з'явилася новина «На ТБ російські серіали замінять українськими та польськими». Однак, як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі «1+1 медіа», наразі ця інформація не відповідає дійсності - ніяких змін у сітках каналів не заплановано.

 

«Ще в травні «1+1 медіа» заявили про те, що знімають з ефіру російські серіали, які прославляють армію РФ чи її спецпризначенців. Також ми вже говорили, що посилюємо власне виробництво, готуємо декілька українських серіалів та відкриті до співпраці з іншими телевізійними ринками, зокрема польським. Однак жодних конкретних змін у сітках каналів щодо заміни російського продукту на польський не заплановано», - повідомили у прес-службі.

 

Як писала «Детектор медіа», 2 травня група каналів «1+1 медіа» заявила про відмову від російського пропагандистського продукту і закликала інші канали приєднатися до такої ініціативи.

 

«1+1 медіа» ініціювала розвиток національного теле- та кіновиробництва, продакшн вже розпочав роботу над п'ятьма новими українськими серіалами власного виробництва, серед яких «Хазяйка», Shortland street та «Московський родич». На телеканалі незабаром покажуть документальний цикл про АТО «Край землі».

 

Про інтерес до співпраці з Польщею раніше заявляли генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, який проводив переговори з польськими телевізійниками, а також генеральний продюсер «1+1 production» Вікторія Лєзіна-Масляна та головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Васильєва. Проте про жодні конкретні проекти ще не повідомлялося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4494
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
путінофоб
3505 дн. тому
Вони дочекаються. Коли народ розбереться з політиками-зрадниками, до сміттєвих баків полетять і зрадники-«митці». Годі вже годувати українців московським лайном!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду