Сергій Дорофеєв і канал ZIK припинили співпрацю

Сергій Дорофеєв і канал ZIK припинили співпрацю

1 Вересня 2014
5893
1 Вересня 2014
13:04

Сергій Дорофеєв і канал ZIK припинили співпрацю

5893
Сергій Дорофеєв і канал ZIK припинили співпрацю
Сергій Дорофеєв і канал ZIK припинили співпрацю

Із сьогоднішнього дня, 1 вересня, телеведучий і продюсер Сергій Дорофєєв і телеканал ZIK припинили співпрацю. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

Зі слів пана Добродомова, пан Дорофєєв, який із травня працював креативним продюсером каналу ZIK, отримав пропозицію з-за кордону.

 

«Попри контрактні зобов'язання, компанія вирішила не тримати Сергія, бо від таких пропозицій, яку він отримав, - направду не відмовляються. Ми щиро переговорили, і я побажав йому успіхів. Принагідно хотів ще раз подякувати Дорофеєву за пророблену роботу - він зумів підняти нам планку, нижче якої (дуже сподіваюся) ми вже не опустимося. Тим паче, що Сергій обіцяє допомагати нам і надалі - в якості дружнього консультанта щодо стратегічних напрямків у творчому розвитку», - повідомив Дмитро Добродомов.

 

У якості креативного продюсера ZIK Сергій Дорофеєв залучив до роботи на каналі команду потужних фахівців, розробив план переходу каналу на мовлення у загальнонаціональному форматі, здійснив перепрограмування сітки, запровадив нові стандарти у виробництві, налагодив систему роботи між службами, розповів пан Добродомов.

 

Зокрема, вслід за паном Дорофеєв на ZIK перейшли низка фахівців з телеканалу «Інтер»: Володимир Ніколаєц, який став головним режисером, Дмитро Чепурних, який став головним редактором, і Сергій Лук'янець, який став головним оператором. Крім того піар-директором ZIK стала журналіст Надія Тисячна, звукорежисером - Максим Нікітенко. Директором з виробництва була призначена Зоя Приходько, яка тривалий час працювала на «1+1».

 

Наразі Сергій Дорофеєв не доступний для коментарів, оскільки перебуває в літаку. Він попросив зателефонувати йому пізніше.

 

Нагадаємо, 16 травня Сергій Дорофеєв підписав контракт із телеканалом ZIK. Він зайняв посаду креативного продюсера. Планувалося також, що восени він міг стати ще й ведучим нової авторської програми на ZIK.

 

Сергій Дорофеєв тривало жив і працював у Мінську. У Білорусі останній телеефір провів під час президентських виборів у грудні 2010 року - ток-шоу «Вибір». Президент Білорусі Олександр Лукашенко виявився дуже незадоволеним цим ефіром. Сергій Дорофеєв фактично отримав заборону на професію в Білорусі.

 

У 2011 році Сергій Дорофеєв розпочав співпрацю з українським 5-м каналом. Був ведучим авторської програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» і ток-шоу «Час: підсумки дня». У листопаді 2012 року став переможцем національної премії «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

Із квітня 2013-го і до квітня 2014-го співпрацював із телеканалом «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду