Канал «Рівне-1» шукає телеведучих

Канал «Рівне-1» шукає телеведучих

21 Серпня 2014
4595
21 Серпня 2014
12:06

Канал «Рівне-1» шукає телеведучих

4595
Канал «Рівне-1» шукає телеведучих
Канал «Рівне-1» шукає телеведучих

Регіональний телеканал «Рівне-1» оголошує набір ведучих. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу.

 

Аби взяти участь у кастингу, необхідно заповнити анкету на сайті. За голосуванням користувачів з-поміж кандидаток щомісяця обиратимуть десять дівчат, які візьмуть участь у телепробах.

 

«Ще декількох дівчат добирає наша редакційна рада за своїми вподобаннями, і ми також запрошуємо їх на кастинг. Ми пробуємо кандидаток на інформаційні і розважальні програми», - розповіла «Детектор медіа» редактор сайту «Рівне-1» Юлія Тет.

 

Наразі шукають ведучих на програми «Вітаємо вас» та «Бізнес-новини». Кількість місць - необмежена, адже новим телеведучим пропонують неповну зайнятість.

 

«На такі проектах, як «Вітаємо вас» і «Бізнес-новини» ведучі працюють почергово. Ми хочемо, аби змінювалися обличчя, і глядачам було цікаво», - пояснила Юлія Тет.

 

Перша група дівчат уже пройшла кастинг, і у програмі «Вітаємо вас» з'явилась нова телеведуча. Взяти участь у пробах можуть усі дівчата Рівненщини віком від 18 років. Фото з оголеною натурою не прийматимуть.

 

Ірина Андрейців для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4595
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду