«Інтер» покаже документальний фільм про зйомки теленовели «Поки станиця спить»

«Інтер» покаже документальний фільм про зйомки теленовели «Поки станиця спить»

19 Серпня 2014
5958
19 Серпня 2014
19:40

«Інтер» покаже документальний фільм про зйомки теленовели «Поки станиця спить»

5958
«Інтер» покаже документальний фільм про зйомки теленовели «Поки станиця спить»
«Інтер» покаже документальний фільм про зйомки теленовели «Поки станиця спить»

30 серпня на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра документального проекту власного виробництва «Поки станиця спить. Фільм про фільм». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефір о 8.35.

 

На початку січня на телеканалі «Інтер» вийшла перша серія багатосерійної мелодрами «Поки станиця спить», в якому йшлося про кохання трьох головних героїв - Альони, Степана та Марисі. Тоді ж виникла ідея зняти документальний фільм про те, як проходять зйомки телероману.

 

«Мало хто знає, що ідея любовного трикутника серіалу «Поки станиця спить» була запозичена з давньою біблійної легенди, про те, як Яків полюбив красуню Рахіль, і щоб отримати її в дружини, був змушений 7 років працювати на її батька. Але після закінчення цього терміну Якова чекало розчарування. Його змусили одружитися на старшій сестрі Рахілі - Лії. За сім років їх шлюбу у них народилося 6 дітей, але Яків, як і раніше любив Рахіль. Ревнощі, заздрість, суперництво і трагедія шлюбу без любові... Дуже довго сценаристи думали, як використати цей захоплюючий сюжет. В сучасних «декораціях» він втрачав свої фарби. І тоді вирішено було помістити героїв у козацьку станицю», - анонсує телеканал розповідь про народження сюжету серіалу.

 

Вперше на території України та Росії для зйомок серіалу були збудовані не тільки павільйонні декорації, а й масштабні вуличні. В 50-ти кілометрах від Києва кіношники побудували козацьку станицю, а також будинки і вулиці двох повітових міст. Спеціально для серіалу деяким акторам довелося навчитися скакати на конях. Іноді на знімальному майданчику присутні каскадери, але більшість трюків актори виконували самі. Актори серіалу в документальному фільмі розкажуть телеглядачам не тільки про перипетії своєї кіношної життя, а й «впустять» в своє особисте життя.

 

Героями документального фільму стануть актори Дмитро Назаров, Олександр Мохов, Катерина Олькіна, Зоряна Марченко, В'ячеслав Дробинков, режисери Олена Циплакова і Бата Недич, сценарист Наталія Козловська та інші.

 

Автор сценарію документального проекту «Поки станиця спить. Фільм про фільм» - Олена Єлагіна, режисер - Оксана Струтинська, оператор - Влад Дегтярь.

 

Нагадаємо, з 6 січня телеканал «Інтер»  почав показ 250-серійної теленовели «Поки станиця спить». Виробництво стрічки здійснювала компанія Валентина Опалева «Мостелефільм». Знімали картину два режисера - Бата Недич («Зцілення любов'ю», «Випадковий запис») та Олена Циплакова («Кармеліта: Циганська пристрасть», «На тебе уповаю»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5958
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду