На каналі ТЕТ стартує другий сезон шоу «Панянка-селянка»

На каналі ТЕТ стартує другий сезон шоу «Панянка-селянка»

19 Серпня 2014
8752
19 Серпня 2014
17:51

На каналі ТЕТ стартує другий сезон шоу «Панянка-селянка»

8752
На каналі ТЕТ стартує другий сезон шоу «Панянка-селянка»
На каналі ТЕТ стартує другий сезон шоу «Панянка-селянка»

25 серпня о 19.00 на каналі ТЕТ розпочнеться другий сезон реаліті-шоу «Панянка-селянка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Шоу виходитиме в ефір щодня, з понеділка по п'ятницю.

 

«Вони знову збираються в дорогу. Заможні красуні з великих міст пакують валізи, аби вирушити туди, де ще не ступав жоден «лабутен». Їх чекають ранні підйоми, важка фізична праця й шокуючі відкриття. Молоді співачки, моделі та просто світські левиці дізнаються, що у 21 столітті ще зустрічаються неасфальтовані дороги, зручності на вулиці та молоко не з полиці супермаркету, а просто від корови. А в той самий час дівчат, які звикли до зовсім іншого рівня доходів, спокушатимуть шикарними апартаментами, дорогими косметичними процедурами, екзотичними стравами та брендовим вбранням. Можливість пожити чужим життям припадає не кожному. Учасниці нашої програми отримають цей унікальний шанс», - анонсує телеканал.

 

В прем'єрному випуску другого сезону світська левиця Аліса Фей побуває у «шкурі» матері-одиначки.  У другому епізоді героїні з різним рівнем матеріального добробуту Ірина Кулаковська і Оксана Лисенко поміняються місцями. У випуску у середу, 27 серпня,  на ризикованій обмін наважиться молода співачка Аліна Палій. В епізоді шоу 28 серпня зустрінуться дві заміжні Інна Леушин і Аліна Замковенко. У випуску у п'ятницю Женя Доля дізнається до життя звичайної манікюрші.

 

Виробництвом реаліті займається Friends Production на замовлення ТЕТ, продюсер - Юліана Райцина.

 

Нагадаємо, прем'єра першого сезону реаліті-шоу «Панянка-селянка» на телеканалі ТЕТ взяла рейтинг 2,31% і частку 6,57% за аудиторією 14-49 («Вся Україна»). Проект перевищив середню частку каналу більш ніж удвічі, адже минулого тижня (27 січня - 2 лютого) за аудиторією 14-49 («Вся Україна») ТЕТ мав середню частку 2,93%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8752
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду