На телеканалі «Рабинович TV» стартує програма «Розмова»

На телеканалі «Рабинович TV» стартує програма «Розмова»

14 Серпня 2014
6655
14 Серпня 2014
18:13

На телеканалі «Рабинович TV» стартує програма «Розмова»

6655
На телеканалі «Рабинович TV» стартує програма «Розмова»
На телеканалі «Рабинович TV» стартує програма «Розмова»

14 серпня новий супутниковий телеканал «Рабинович TV» запускає програму «Розмова». Про це повідомив її ведучий Володимир Кацман на своїй сторінці у Facebook.

 

«Сьогодні на "РабиновичTV" стартує нова програма «Розмова». Перші інтерв'юйовані: лідер партії "Центр" Вадим Рабинович і керівник інформаційного відділу "Правого сектора" Борислав Береза ​​... Мені здається, буде багато цікавого», - написав пан Кацман.

 

«Рабинович TV» є 24-годинним новинним каналом з мовленням російською мовою. Головна мета каналу - поширення якісної інформації на різноманітні теми під різними кутами зору.

 

Гостем нової програми буде Борислав Береза

 

Як повідомляє видання Іnstallsat.com.ua, 31 липня розпочалася емісія нового телеканалу інформаційного профілю - «Рабинович TV», який заснував бізнесмен та політик Вадим Рабинович.



«Вадим Рабинович вже має досвід роботи з міжнародних інформаційних Jewish News One, який почав восени 2011 року. Канал був закритий у червні поточного року. «Рабинович TV» присвячено актуальним подіям політичного, економічного та суспільного життя в Україні. Канал представляє інформацію з усього світу, в тому числі що стосуються нинішньої ситуації в Україні. Проект, що проводиться під ім'ям його головного засновника, є відповіддю на пропаганду російських ЗМІ щодо подій в Україні, - йдеться у повідомленні.

 

Також працює сайт телеканалу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», нещодавно радіокомпанія ТОВ «Радіо Континент» змінила позивний «Радіо Ренесанс» на «Рабинович ФМ» (Rabinovich FM). Відповідні зміни до ліцензії компанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6655
Читайте також
01.11.2018 17:59
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
5 934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду