Операційним директором телеканалу «Україна» стала Вікторія Корогод

Операційним директором телеканалу «Україна» стала Вікторія Корогод

8 Серпня 2014
4092
8 Серпня 2014
14:16

Операційним директором телеканалу «Україна» стала Вікторія Корогод

4092
Операційним директором телеканалу «Україна» стала Вікторія Корогод
Операційним директором телеканалу «Україна» стала Вікторія Корогод

Вікторія Корогод, що обіймала посаду фінансового директора каналу «Україна», призначена операційним директором цього каналу. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

На новій посаді Вікторія Корогод буде продовжувати відповідати за фінансово-економічний блок, а також візьме на себе управління колом адміністративно-господарських питань -  управління персоналом, юридичний блок, управління розвитком мережі та технічне забезпечення роботи телеканалу «Україна». Також  вона братиме участь у випрацювані рішень з ключових стратегічних та операційних питань, пов'язаних з розвитком телеканалу.

 

До колективу «України» Вікторія Корогод приєдналася в 2012 році в якості фінансового директора. До цього упродовж двох років вона  працювала на аналогічній посаді в компанії Digital Screens, яка входить до активів холдингу «Медіа Група Україна» (МГУ). До цього приходу Вікторія Корогод протягом 11 років була фінансовим директором на інших українських телеканалах.

 

«За час роботи в МГУ Вікторія Корогод зарекомендувала себе як досвідчений управлінець високого рівня, справжній професіонал своєї справи та надійний член команди. За активної участі Вікторії була розроблена й запущена ефективна фінансова модель управління ефірними каналами, що входять до групи, а також реалізовано низку важливих системних проектів, які дозволили підвищити операційну ефективність групи. Впевнений, що призначення на нову посаду і значне розширенням її зони відповідальності привнесе в роботу каналу "Україна" нову сильну експертизу», - прокоментував  призначення директор «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

 

Нагадаємо, нещодавно телеканал «Україна» призначив нових ведучих інформаційної програми «События дня». З 4 серпня ведучим інформаційної програми «События дня» працює Максим Сікора, колишній ведучий блоку економічних новин телеканалу. З 23 червня денні та вечірні випуски «Событий»» стала вести екс-ведуча «Новин» каналу «Інтер» Анна Панова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4092
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду