Восени НТН покаже чотири культові серіали, серед яких «Демони да Вінчі» та «Справжній детектив»

Восени НТН покаже чотири культові серіали, серед яких «Демони да Вінчі» та «Справжній детектив»

17 Липня 2014
5940
17 Липня 2014
13:44

Восени НТН покаже чотири культові серіали, серед яких «Демони да Вінчі» та «Справжній детектив»

5940
Восени НТН покаже чотири культові серіали, серед яких «Демони да Вінчі» та «Справжній детектив»
Восени НТН покаже чотири культові серіали, серед яких «Демони да Вінчі» та «Справжній детектив»

В новому осінньому сезоні на каналі НТН відбудуться чотирі прем'єри серіалів-детективів, які отримали визнання та нагороди найпрестижніших світових телепремій. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Восени на НТН стартує перший сезон серіалу «Демони Да Вінчі». Це реальна історія трагічною життя Леонардо Да Вінчі, єретика, що хоче розкрити брехню релігії, і бунтаря, який прагне скинути елітарне суспільство. У серіалі приголомшлива картинка з безліччю високоякісних деталей і костюмів. Перший сезон включає в себе всім епізодів тривалістю 60 хвилин.

 

В новому сезоні на НТН відбудеться прем'єру найуспішнішого за останні чотири роки серіалу американського кабельного каналу HBO «Справжній детектив», який після виходу на телеекрани цього року відразу став культовим. У стрічки глядач зустрінеться з голлівудськими зірками Меттью Макконахі і Вуді Харрельсоном, які грають двох харизматичних і глибоких детективів. Головні герої багато років ведуть розслідування загадкового вбивства. Перший сезон серіалу включає вісім епізодів тривалістю 60 хвилин.

 

На глядачів НТН також очікує пригодницький детектив Люка Бессона «Без обмежень», який є другим великим телевізійним проектом режисера і продюсера після серіалу «Перевізник». Канал покаже всі три сезони стрічки.

 

Восени глядачів чекає на НТН також прем'єра восьмого сезону серіалу «Криміналісти: мислити як злочинець». Головні герої  - команда слідчих ФБР, здатних проаналізувати хід думок злочинців, передбачити їх подальші вчинки і запобігти жахливим злочинам.

 

«Осінній сезон багатий новинками. Буде багато драйву: пірати, бунтарі, винахідники. Відновлення справедливості, порятунок, всілякі почуття: від прикрості до радості, тобто все, заради чого варто жити. НТН восени - це знахідка для любителя багатосерійних фільмів. Наш канал робить все, для того, щоб його глядачеві ніколи не було нудно», - сказав генеральний директор каналу Олександр Мельничук.

 

Нагадаємо, 19 травня телеканал НТН запустив в ефірі по буднях з 10-ї ранку лінійку «Старий добрий детектив». Таким чином канал вводить в сітку ще один двогодинний слот зарубіжного детектив.

 

Восени минулого року НТН змінив позиціонування, провівши повний ребрендинг, і тепер торговою маркою каналу став слоган «Найкращі детективи світу». Найкращі детективні серіали світу становлять ядро вечірнього прайму НТН по буднях, зазначає телеканал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5940
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду