На Film.ua завершились зйомки комедії та серіалу про російську жінку-суддю

На Film.ua завершились зйомки комедії та серіалу про російську жінку-суддю

14 Липня 2014
3827
14 Липня 2014
10:15

На Film.ua завершились зйомки комедії та серіалу про російську жінку-суддю

3827
На Film.ua завершились зйомки комедії та серіалу про російську жінку-суддю
На Film.ua завершились зйомки комедії та серіалу про російську жінку-суддю

Компанія Film.ua повідомляє про закінчення знімального періоду в виробництві двох серіальних проектів. Про це йдеться на сайті кінокомпанії.

 

На початку липня завершилися зйомки ліричної комедії «Пограбування по-жіночому». За місяць були відзняті чотири серії комедійної історії про те, як три подруги вирішують пограбувати банк заради відновлення справедливості.  Режисером картини став Ашот Кещян, у творчому багажі якого 18 років гри в КВН і режисура відомих комедій. Подруг у стрічці зіграли Ірма Вітовська, Римма Зюбіна та Ольга Тумайкіна.

 

Наразі у проекті почався етап постпродакшну. Глядачі зможуть побачити фільм на телеекранах цієї осені.

 

11 липня став останнім днем ​​зйомок наступних сезонів серіалу «Особиста справа», зйомки якого почалися в жовтні минулого року. За цей час двома режисерськими групами (режисери проекту - Володимир Мельниченко та Ігор Забара) було знято 60 серій, що розповідають про російську суддю Тетяну Ємельянову, її колег і сім'ю, а також справи, які вона веде.

 

Перші 30 серій «Особистого справи» вже пройшли в ефірі, прем'єра відбулась на телеканалі «Україна». Серіал також пройшов на телеканалі «Россия 1».

 

Кінокомпанія зазначає, що сценаристам вдалося по-новому представити тему про роботу російських правоохоронних органів, про яку знято вже багато фільмів, а деякі серіали тривають по 10 сезонів. Креативним продюсером проекту став Володимир Іссат.

 

Ролі у серіалі виконують російські і українські актори. Головну роль виконала Ганна Гарнова, а в її найближчому оточенні опинилися Ілля Шакунов, Борис Невзоров, Микита Панфілов, Анатолій Зіновенко, Катерина Кістень. Зірковий склад також прикрасила легендарна Ада Роговцева.

 

Проект йде в монтаж, і восени має вийти в ефір на телеканалах України і Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3827
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду