5 канал і Новий канал  закривають корпункти в Криму

5 канал і Новий канал закривають корпункти в Криму

23 Червня 2014
3979
23 Червня 2014
14:17

5 канал і Новий канал закривають корпункти в Криму

3979
5 канал і Новий канал  закривають корпункти в Криму
5 канал і Новий канал  закривають корпункти в Криму

Новий канал та 5 канал закрили свої корпункти в Криму. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службах мовників.

 

Як повідомили у прес-службі 5-го каналу, останню техніку канал вивіз із Криму минулого тижня. Наразі на півострові немає штатних працівників мовника.

 

Що ж до Нового каналу, то як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі, корпункт у Криму вони закрили давно, приблизно півтора місяці тому. Причиною закриття корпункту стало бажання журналіста Олега Крючкова, який близько 10 років працював для «Нового каналу», співпрацювати з російським каналом НТВ.

 

На сайті НТВ пан Крючков зазначив, що він вирішив піти з української журналістики, оскільки він не хотів називати «російських солдат окупантами». «Вважаю, що події на Майдані вбили українську журналістику, а кримські події поставили хрест на моїй кар'єрі в "незалежній". Причина - я відмовився називати окупантами російських солдатів», - пише колишній співробітник Нового каналу.

 

Інститут масової інформації (ІМІ) також повідомив про закриття корпункту «24 каналу». Але, як дізналась «Детектор медіа», корпункт каналу продовжить працювати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду