ICTV та «Україна» отримали по дві нагороди конкурсу PromaxBDA

13 Червня 2014
3907
13 Червня 2014
16:35

ICTV та «Україна» отримали по дві нагороди конкурсу PromaxBDA

3907
ICTV та «Україна» отримали по дві нагороди конкурсу PromaxBDA

Телеканали «Україна» та ICTV отримали по дві нагороди міжнародного конкурсу The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Global Excellence Awards 2014, фінал якого відбувся 12 червня в Нью-Йорку (США).  Про це повідомляють прес-служби каналів.

 

Кканал «Україна» виборов «бронзу» в номінації «Дизайн лого» і «золото» за «Арт-режисура і Дизайн». Таким чином, телеканал «Україна» став першим українським телеканалом, який удостоївся першого місця на найпочеснішому конкурсі в області телевізійного маркетингу та дизайну.

 

Логотип пост-шоу до документального фільму «1941. Заборонена правда» отримав бронзову нагороду в номінації «Дизайн лого», перше місце у цій категорії дісталося логотипу «Adults Only» компанії Foxtel Management (Австралія), друге —  Південно-Африканській компанії Mzansi Magic.

 

Перше місце у номінації «Арт-режисура і Дизайн» виборола  промо-кампанія проекту «Як Дві краплі». Золоту нагороду канал отримав у компанії дуже гідних суперників — друге місцеу цій номінації дісталось Foxtel Management (Австралія), третє —  Cаnal Once (Мексика).

 

Директор з маркетингу телеканалу «Україна» Ольга Шевченко підкреслює, що українські фахівці теледизайну можуть достойно конкурувати із світовими.

 

«Нагороди PromaxBDA свого часу отримували CNN, Al Jazeera, Deutsche Welle, Disney і HBO. Бачити канал «Україна» в цьому списку, безумовно, приємно. Золото і бронза у двох номінаціях — заслуга роботи всієї команди. Вони довели, що українські фахівці в області телевізійного промо, маркетингу та дизайну можуть гідно змагатись зі світовими лідерами», - говорить вона.

 

У шорт-лист конкурсу The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Global Excellence Awards 2014 увійшли  й три роботи департаменту промо та дизайну телеканалу ICTV. Дві з них отримали відзнаки.

 

У номінації «Арт-режисура і дизайн: програмна заставка» бронзу отримало ефірне оформлення програми «Машина часу». У номінації Арт-режисура і дизайн: програмний логотип»  третє місце посіло оформлення програми «Розіграш»

 

Нагадаємо, The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Global Excellence Awards - це міжнародна премія, що присуджується за видатні досягнення в медіамаркетингу, враховуючи всі складові проектів від промотування та дизайну, до брендингу і взаємодії з аудиторією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду