До 13 червня – реєстрація на конференцію «Європейські перспективи індустрії платного ТБ України»

5 Червня 2014
3630
5 Червня 2014
14:34

До 13 червня – реєстрація на конференцію «Європейські перспективи індустрії платного ТБ України»

3630
До 13 червня – реєстрація на конференцію «Європейські перспективи індустрії платного ТБ України»

Асоціація правовласників і постачальників контенту запрошує представників медіа та телекомунікаційної індустрії - провайдерів програмної послуги, інтернет-провайдерів, їхні об'єднання, представників телекомпаній, дистриб'юторів телепрограм, РНБО України, ОБСЄ, Ради Європи, державних регуляторів - Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Держкомтелерадіо, інших зацікавлених осіб взяти участь у конференції «Європейські перспективи індустрії платного ТБ України».

 

Конференція відбудеться 16 червня в конференц-залі «Андріївський» готелю «Хрещатик» з 14:00.

 

На заході планується обговорити останні ініціативи у сфері регулювання поширення телевізійного контенту, їх відповідність європейським стандартам, правові механізми обмеження свободи поширення аудіовізуального контенту з метою забезпечення інформаційної безпеки.

 

Реєстрація учасників конференції - до 13 червня за адресою: ao@appk.org.ua і телефоном +380504102021. Програма конференції - на сайті www.appk.org.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3630
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду