СТБ 5 червня запускає шоу власного формату «Давай поговоримо про секс»

СТБ 5 червня запускає шоу власного формату «Давай поговоримо про секс»

3 Червня 2014
10769
3 Червня 2014
14:27

СТБ 5 червня запускає шоу власного формату «Давай поговоримо про секс»

10769
СТБ 5 червня запускає шоу власного формату «Давай поговоримо про секс»
СТБ 5 червня запускає шоу власного формату «Давай поговоримо про секс»

5 червня на телеканалі СТБ стартує відверте студійне шоу про інтимні стосунки «Давай поговоримо про секс». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Автори проекту за допомогою фахівців, незвичайних експериментів і новітніх технологій розбиратимуть інтимні і незграбні на перший погляд проблеми та пояснюватимуть шляхи їх вирішення. Формат проекту є власною розробкою телеканалу.

 

«На українському ТБ час від часу з'являлися проекти про секс, проте всі вони були орієнтовані на вирішення проблем молоді, яка тільки починає інтимне життя. І складається враження, що в більш дорослих людей або взагалі немає проблем у сексі, або вони точно знають, як з ними впоратися. Ми прекрасно розуміємо, що це не так: з придбанням сексуального досвіду питань виникає все більше, а достовірні відповіді на них знайти стає все важче, - розповідає керівник проекту Максим Бортник. - Але ж секс це не просто спосіб отримання задоволення, це найважливіша частина життя кожної людини, від якої залежить наше здоров'я, зовнішність, впевненість у собі, соціальне становище, психологічний клімат у сім'ї і багато іншого. У цьому шоу ми зібрали найкращих фахівців країни й задіяли найсучасніші технології, для того, щоб розібратися в проблемах сексуального життя й разом знайти рішення».

 

Герої шоу - звичайні жителі України, які готові розібратися в проблемах їх сексуального життя. Проблеми будуть розбиратися з точки зору фізіології, психології і навіть практики.

 

Ведучою проекту стала Юлія Бортник, головний сценарист телепрограми.

 

«Проблеми в інтимному житті лише здаються непереборними, через те, що ми не наважуємося про них навіть заговорити. Я сподіваюся, що завдяки цьому шоу багато телеглядачів зможуть повернути гармонію у свої сексуальні відносини, - розповідає пані Бортник. - Для глядачів це можливість розібратися в найвідвертіших питаннях, які хвилюють кожного з нас, але з якими ми або не знаємо до кого звернутися, або просто соромимося про них заговорити».

 

Шоу виходитиме по четвергах о 22:25.

 

Нагадаємо, у листопаді 2013 року канал анонсував ток-шоу про секс, яке мало вийти в ефір у новому сезоні. У квітні 2014-го СТБ оголосив кастинг героїв з проблемами в сексуальному житті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду